Happy!

7.6 / 10
40 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Happy! heeft startdatum en trailer

Happy! van Syfy komt volgens één van de karakters uit de serie net op tijd terug, om Pasen weer groots te maken. Zo wordt verteld in de trailer van het tweede seizoen dat in maart van start zal gaan.

Al in januari 2018 berichtte MijnSerie dat er een tweede seizoen zou gaan komen van de komische fantasyserie Happy! De Syfy-serie met een gevleugelde blauwe eenhoorn Happy (Patton Oswalt) en Nick Sax (Christopher Meloni) gaat er in het tweede seizoen weer flink tegen aan. Volgens Happy! is het tijd om nuchter te worden, en niet meer gokken. Maar wel een kinderontvoeringsbede opsporen en stoppen. En dat stoppen gaat dan op de Sax manier, donker en niet subtiel.Naast Melonie en Oswalt spelen onder anderen Patrick Fischler, Ritchie Coster, Lili Mirojnick, Medina Senghore, Christopher Fitzgerald en Bryce Lorenzo ook rollen in het tweede seizoen van Happy!. En dat tweede seizoen start op 27 maart 2019 om 22.00 uur bij Syfy.

Vond jij het eerste seizoen leuk? Ga je kijken naar het tweede seizoen van Happy!?Vorige aflevering
Resurrection
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
17 jan 2019 13:44 -
Ik vond seizoen 1 wel leuk maar weet niet of ik een 2e nodig vind, maar ga desalniettemin gewoon kijken hoor!
Reageer

Laatste nieuws

CBS heeft aangekondigd welke series van start zullen gaan in januari 2020. Er zijn nieuwe series maar ook series die afscheid zullen nemen in 2020.
Gisteren, 12:02
Het tiende seizoen van Larry Davids komedieserie Curb Your Enthusiasm zal in januari 2020 van start gaan bij HBO, heeft acteur Jeff Garlin gemeld.
Gisteren, 11:00
You is een Amerikaanse dramaserie van de zender Lifetime. De serie is hier te zien bij Netflix. De serie ging in première in september 2018. Er komt binnenkort een tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
1
Titans (2018) is een Amerikaanse superheldenserie van DC Universe. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.
Gisteren, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:04
Voor de 45ste keer werden de People’s Choice Awards uitgereikt. Het is de tweede keer dat E! de prijsuitreiking uitzond. In 2018 nam E! de Awards over van CBS.
maandag, 11:00