Happy!

7.6 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Happy! heeft startdatum en trailer

Happy! van Syfy komt volgens één van de karakters uit de serie net op tijd terug, om Pasen weer groots te maken. Zo wordt verteld in de trailer van het tweede seizoen dat in maart van start zal gaan.

Al in januari 2018 berichtte MijnSerie dat er een tweede seizoen zou gaan komen van de komische fantasyserie Happy! De Syfy-serie met een gevleugelde blauwe eenhoorn Happy (Patton Oswalt) en Nick Sax (Christopher Meloni) gaat er in het tweede seizoen weer flink tegen aan. Volgens Happy! is het tijd om nuchter te worden, en niet meer gokken. Maar wel een kinderontvoeringsbede opsporen en stoppen. En dat stoppen gaat dan op de Sax manier, donker en niet subtiel.Naast Melonie en Oswalt spelen onder anderen Patrick Fischler, Ritchie Coster, Lili Mirojnick, Medina Senghore, Christopher Fitzgerald en Bryce Lorenzo ook rollen in het tweede seizoen van Happy!. En dat tweede seizoen start op 27 maart 2019 om 22.00 uur bij Syfy.

Vond jij het eerste seizoen leuk? Ga je kijken naar het tweede seizoen van Happy!?Vorige aflevering
Resurrection
Resurrection
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
17 jan 2019 13:44 -
Ik vond seizoen 1 wel leuk maar weet niet of ik een 2e nodig vind, maar ga desalniettemin gewoon kijken hoor!
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
vrijdag, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
donderdag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
donderdag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
donderdag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
donderdag, 10:00