Hap and Leonard

7.2 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
3seizoenen/18afleveringen/2016 - 2018 
NetwerkSundance
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20162018 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Sundance
Hap and Leonard is een Amerikaanse dramaserie van de zender Sundance. De serie ging in première op 2 maart 2016.

Hap Collins, een Oost Texas blanke jongen, met een zwak voor Southern vrouwen, ontmoet Leonard Pine, een homofiele Afro-Amerikaanse Vietnam veteraan met een opvliegend karkater. Wanneer Hap's verleidelijke ex-vrouw Trudy opduikt met een deal die ze niet kunnen weigeren, verandert het snel-rijk plannetje heel snel een bloederig rotzooitje.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 6
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Hap and Leonard.

Populaire reacties (6)

avatar gumstarr
8
8 apr 2016
Er is een schat. Niet een The Goonies-achtige schat van gouden drinkbekers ingelegd met smaragden en robijnen, maar een gezonken Cadillac met een shitload aan geld in de kofferbak. Zoals dat wel vaker het geval is met schatten heeft iedereen er een oogje op. Geef iedereen is ongelijk. Omar Little, die in The Wire nog gangsters een oor aannaaide, ziet de schat wel zitten. De rondborstige mooierd, die in Mad Men zelfs The Don te slim af was, zou wel raad weten met de schat. Zelfs de narcistische sekteleider uit The Following kan niet wachten om er met de schat van tussen te piepen. Zoveel mensen en maar één schat, dat is vragen om problemen. Die problemen kun je nu lekker bekijken in Hap And Leonard. Zou ik maar gewoon doen. Is leuk.

Acht mensen, één buit en een hoop gezeik. Meer is Hap And Leonard eigenlijk niet en meer heb je ook niet nodig. De nieuwe van SundanceTV voelt – ja ik ga dit gewoon zeggen – bij vlagen bijna Tarentinoeaans aan. Een cast van, op z’n zachtst gezegd, kleurrijke types, absurde dialogen en een bijna verborgen en fijnbesnaard gevoel voor humor. Je hebt een aflevering of twee nodig om je draai te vinden, maar daarna is het in één rechte lijn door naar de finish. Had Game Of Thrones tegen het eind van seizoen 3 ‘The Red Wedding’, Hap And Leonard heeft ‘War’ en ook dat is veertig minuten OMG en WTF door je woonkamer schreeuwen. SundanceTV had met The Red Road, Rectify en Deutschland 83 al lang en breed bewezen, dat ze weten hoe je mooie televisie maakt en met Hap And Leonard zetten ze nu een uitroepteken achter die claim.
avatar Sproet2jes
9.8
22 maa 2018
IJzersterke dialogen, geweldige cast, de verfilming het typisch Texas sfeertje wordt zeer goed weergegeven, geen doorsnee een verademing, ik geniet. ;)
Mag van mij meer, meer...
Seizoen 2 & 3 zijn een stuk serieuzer, over racisme-(ku klux klen)-en voodoo. Hap en Leonard's vriendschap, de chemie tussen die 2 is intens, mooi neer gezet. En tot mijn aangename verrassing, sluit Louis Gossett Jr. zich bij de cast aan in seizoen 3.
Ontzettend zonde dat het gecanceld is, aan de kijkcijfers kan t niet hebben gelegen. Heb nog 'n sprankje hoop dat 'n andere netwerk het overneemt.

https://www.thepetitionsite.com/nl-nl/917/759/181/netflix-or-amazon-should-pick-up-future-seasons-hap-and-leonard

Vergelijkbare series

Hap and Leonard