Delen op social media
Trailer

Hand of God

7,0
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Geen nieuwe afleveringen, serie is beëindigd.

Info

Bekijk trailer
Koop serie
Looptijd:2015 - 2017 (Beëindigd)
Duur:
Netwerk:Amazon
Genres:Drama
Hand of God is een Amerikaanse serie van de zender Amazon. De serie ging in première op 4 september 2015.

De serie volgt Pernell Harris. Harris is een machtige rechter die ineenstort na een verkrachting die zijn familie uiteen gerukt heeft. Hij raakt vast besloten om het recht te laten zegevieren. Hij stelt dan ook alles in werking om de daders voor het gerecht te brengen. Zonder enig echt bewijs, begint Pernell zich te baseren op boodschappen van God. Pernell begint te geloven dat God boodschappen overbrengt via zijn zoon, die in een coma ligt.

Acteurs

Nieuws (7)

Weekoverzicht 6
13 feb 2017 13:33
0
Weekoverzicht 37
19 sep 2016 11:31
5

Populaire reacties (2)

avatar_Lyannah
28 aug 2015 18:57 -
Vaag
Reageer
avatar_gumstarr
27 sep 2015 10:21 -
Hand Of God. Niet een serie over die kleine Argentijnse dribbelkabouter die in de legendarische kwartfinale van ‘t WK’86 met z’n linkerhand de bal achter keeper Peter Shilton wist te tikken, maar een nieuw kunststukje van Amazon met de meest karakteristieke tronie uit serieland in de hoofdrol. Films hebben de uitgewoonde koppen van Mickey Rourke en Danny Trejo, in de muziek doen ze het al decennialang met Iggy Pop en het gigantische hoofd van Ron Perlman steekt nu weer de kop op in een nieuw serietienluik. Zagen we hem een paar jaar geleden als Clay nog de snorfietsvereniging van de Sons lekker een potje mismanagen, nu is hij een rechter die alles doet wat God verboden heeft. Of beter… Hij doet alles wat God hem influistert, want sinds hij zich heeft bekeerd, denkt Judge Harris dat de grote man op zolder hem rechtstreeks van informatie voorziet.

Pernell Harris staat op een zonnige ochtend met opgeheven handen en volledig naakt in een stadsfontein een beetje naar de hemelen te murmelen. Als nietsvermoedende voorbijganger zou je denken dat ie ze even niet helemaal op een rijtje heeft en dat klopt ook, want Harris is een beetje in de war. Op zich niet gek, want het zit hem op z’n zachtst gezegd nogal tegen. Hij mag sinds zijn bekering niet meer vozen met z’n high end call girl, z’n zoon ligt in coma nadat hij met Colt 45 heeft geprobeerd z’n grijze massa tegen het plafond te knallen en Harris z’n schoondochter probeert nog op te krabbelen na een brute aanranding. Wat een ellende allemaal. Als het oplossen van de verkrachtingszaak maar op zich blijft wachten, besluit Harris, met hulp van the man upstairs, het heft maar zelf in handen te nemen. “Dat kan nooit goed gaan.”, hoor ik je denken en daar heb je helemaal gelijk in.

Wie Bosch en Transparant keek, weet dat Amazon niet altijd voor makkelijk gaat. Daar hebben we de NBC en ABC’s van deze wereld immers al voor. Hand Of God is niet meteen een enorme hersenkraker, maar het is ook zeker niet de voorgekauwde lauwe prak waar veel andere stations mee weg denken te komen. Een ieder die niet te te lui is om er even goed voor te gaan zitten, gaat een goeie hebben aan deze. Degelijk acteerwerk, rauwige vibe, duidelijk verhaal, cliffhanger die ruimte laat voor meer en na die one time appearance in The Wire eindelijk weer eens wat serietijd voor Erykah Badu. Bescheiden serietijd, maar toch… Erykah Badu. Genoeg om te liken (laaijkun) lijkt mij zo. Graag gedaan.
Reageer

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Geen, serie is beëindigd.
02x08
10 maart 2017
02x09
10 maart 2017
02x10
10 maart 2017
Seizoen 1
0/10
Seizoen 2
0/10

Recensies (1)

5.5
Hand of God - Eerste aflevering
27 sep 2014
Hand of God is nog een pilot van het derde pilotseizoen van Amazon. Op het moment van schrijven hebben bijna drie duizend mensen Hand of God beoordeeld. De serie staat nu op 4.5 (van de vijf) sterren op Amazon. Dat zou dus indiceren dat Amazon alle reden heeft om deze pilot daadwerkelijk in...

Video's (3)

Official Trailer Germany
Geplaatst op 24 mei 2017, 16:56
Official Trailer Germany
Hand of God - Season 2 Trailer | Amazon Prime Video
Geplaatst op 10 mei 2017, 01:49
Hand of God - Season 2 Trailer | Amazon Prime Video

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.