Hand of God

7,0 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2015 - 2017 
NetwerkAmazon
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min20152017 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Amazon
Hand of God is een Amerikaanse dramaserie van de zender Amazon. De serie ging in première op 4 september 2015.

De serie volgt Pernell Harris. Harris is een machtige rechter die ineenstort na een verkrachting die zijn familie uiteen gerukt heeft. Hij raakt vast besloten om het recht te laten zegevieren. Hij stelt dan ook alles in werking om de daders voor het gerecht te brengen. Zonder enig echt bewijs, begint Pernell zich te baseren op boodschappen van God. Pernell begint te geloven dat God boodschappen overbrengt via zijn zoon, die in een coma ligt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (1)

Hand of God - Eerste aflevering

5.5

Nieuws (7)

Ook voor de maand maart hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender. Woensdag 1 maart 00.00 – National Treasure – Seizoen 1 (Hulu) 00.00 – Falling Skies...
28 feb 2017
2
Weekoverzicht van 6 februari tot en met 12 februari * Weetjes: -Goede Tijden, Slechte Tijden krijgt een eigen magazine. Aankomende zomer zullen er vier edities uit worden gebracht van het GTST-magazine, waarvan de...
13 feb 2017
Weekoverzicht van 12 september tot en met 18 september * Weetjes: -Westworld is gepland als een vijf seizoenen serie, en misschien wel meer. James Marsden vertelde aan Entertainment Weekly waarom de première van...
19 sep 2016
5

Populaire reacties (2)

-
28 aug 2015
Vaag
7
27 sep 2015
Hand Of God. Niet een serie over die kleine Argentijnse dribbelkabouter die in de legendarische kwartfinale van ‘t WK’86 met z’n linkerhand de bal achter keeper Peter Shilton wist te tikken, maar een nieuw kunststukje van Amazon met de meest karakteristieke tronie uit serieland in de hoofdrol. Films hebben de uitgewoonde koppen van Mickey Rourke en Danny Trejo, in de muziek doen ze het al decennialang met Iggy Pop en het gigantische hoofd van Ron Perlman steekt nu weer de kop op in een nieuw serietienluik. Zagen we hem een paar jaar geleden als Clay nog de snorfietsvereniging van de Sons lekker een potje mismanagen, nu is hij een rechter die alles doet wat God verboden heeft. Of beter… Hij doet alles wat God hem influistert, want sinds hij zich heeft bekeerd, denkt Judge Harris dat de grote man op zolder hem rechtstreeks van informatie voorziet.

Pernell Harris staat op een zonnige ochtend met opgeheven handen en volledig naakt in een stadsfontein een beetje naar de hemelen te murmelen. Als nietsvermoedende voorbijganger zou je denken dat ie ze even niet helemaal op een rijtje heeft en dat klopt ook, want Harris is een beetje in de war. Op zich niet gek, want het zit hem op z’n zachtst gezegd nogal tegen. Hij mag sinds zijn bekering niet meer vozen met z’n high end call girl, z’n zoon ligt in coma nadat hij met Colt 45 heeft geprobeerd z’n grijze massa tegen het plafond te knallen en Harris z’n schoondochter probeert nog op te krabbelen na een brute aanranding. Wat een ellende allemaal. Als het oplossen van de verkrachtingszaak maar op zich blijft wachten, besluit Harris, met hulp van the man upstairs, het heft maar zelf in handen te nemen. “Dat kan nooit goed gaan.”, hoor ik je denken en daar heb je helemaal gelijk in.

Wie Bosch en Transparant keek, weet dat Amazon niet altijd voor makkelijk gaat. Daar hebben we de NBC en ABC’s van deze wereld immers al voor. Hand Of God is niet meteen een enorme hersenkraker, maar het is ook zeker niet de voorgekauwde lauwe prak waar veel andere stations mee weg denken te komen. Een ieder die niet te te lui is om er even goed voor te gaan zitten, gaat een goeie hebben aan deze. Degelijk acteerwerk, rauwige vibe, duidelijk verhaal, cliffhanger die ruimte laat voor meer en na die one time appearance in The Wire eindelijk weer eens wat serietijd voor Erykah Badu. Bescheiden serietijd, maar toch… Erykah Badu. Genoeg om te liken (laaijkun) lijkt mij zo. Graag gedaan.

Vergelijkbare series

The Blacklist
3 stemmen
Chance
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem