Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Showtime, aflevering 20

"It's Showtime everybody. Showtime"

Criminal Minds

Op 28 september begint het twaalfde seizoen van Criminal Minds. Al elf seizoenen lang volgen we het BAU (Behavioural Analysis Unit) team geleid door Aaron Hotchner. Volgens Roelof (mijn man) is Criminal Minds het perfecte voorbeeld hoe teams zouden moeten samenwerking, en in dit geval ben ik het met hem eens. Hotch, Morgan, Reid, Garcia, Rossi en JJ, zijn al vele jaren het lichtend voorbeeld hoe je boeven moet vangen.

Door de jaren heen zijn er wat veranderingen geweest in het team, sommige zijn langer gebleven dan andere maar het team bleef draaien als een goed geoliede machine. Seriemoordenaars, massamoordenaars, ontvoerders en ander gespuis maken geen enkele kans tegen dit misdaadbestrijdingsteam. Elke aflevering staat er een nieuwe uitdaging te wachten en ze vliegen in een privéjet heel Amerika over, waarbij ze altijd binnen 30 minuten na een briefing de lucht in moeten.

Garcia blijft in de meeste gevallen in Quantico en met haar computermagie weet ze, met de parameters die het team opgeeft, bijna alle schurken in 45 minuten te vinden. Er zit soms een rode draad in de serie en dat werkt heel verslavend bij Criminal Minds. En het feit dat je na elf seizoen van gemiddeld 22 à 23 afleveringen enorm gehecht bent geraakt aan de acteurs en hun fictieve karakters. Vooral Garcia en Morgan hebben mijn hart toch wel een beetje gestolen, waarbij Morgan hem keihard heeft gebroken.

Niet lang geleden werd bekend gemaakt dat de acteur die Hotch speelt, Thomas Gibson, op staande voet is ontslagen, na twee afleveringen te hebben opgenomen van het twaalfde seizoen. Ik ben heel benieuwd wie zijn plaats in gaat nemen en hoe hij er uit geschreven gaat worden.

Dit was de radiocolumn, wat Peter en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.De plaat van de week is Golden Earring - Radar Love

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_sarlottje
24 sep 2016 20:04 -
Leuk gesproken!! Echt leuk!!
Reageer
avatar_Mandy1966
24 sep 2016 23:22
Dank je wel, dat is echt heel leuk om te horen ;-)
Reageer
avatar_peter1981
25 sep 2016 22:23 -
Ik sluit mij er volledig bij aan Sarlottje! Leuk gesproken Mandy! ;-)
Reageer
avatar_Mandy1966
25 sep 2016 22:24
Jij ook Peter ;-)
Reageer
avatar_Nienkepiene
26 sep 2016 14:38 -
"Vooral Garcia en Morgan hebben mijn hart toch wel een beetje gestolen, waarbij Morgan hem keihard heeft gebroken." Dat precies! En daarnaast heeft ook Reid mn hart wel een beetje gestolen, hoor
Reageer
avatar_Mandy1966
26 sep 2016 15:12
Ja, dat klopt, maar Reid is afstandelijker en dus moeilijker om mee te connecten, zeg maar. Garcia en Morgan zijn veel opener. Maar Reid is wel een schatje absoluut waar.
Reageer