Gossip Girl (2021)

7.2 / 10
50 min
Drama, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
2seizoenen/22afleveringen/2021 - heden
NetwerkHBO Max
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2021 - heden
Genres:DramaRomantiek
Netwerk:HBO Max
Gossip Girl (2021) is een Amerikaanse romantische dramaserie van de zender HBO Max. De serie ging in première op 8 juli 2021.

Acht jaar nadat de oorspronkelijke website op donker ging, maakt een nieuwe generatie tieners uit de privéschool van New York kennis met de sociale surveillance van Gossip Girl.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Populaire reacties (2)

avatar Christophe
6
7 sep 2021
Ik weet eigenlijk niet waarom ik hier naar kijk, misschien omdat Zoya (Whitney Peak) zo adorabel is? Of omdat je écht je verstand op nul kunt zetten tijdens het kijken naar Gossip Girl, wie zal het zeggen?

Deze nieuwe versie is een flauw afkooksel van het origineel. Maar toegegeven, visueel en esthetisch is GG een pareltje: de sets zijn prachtig aangekleed (wauw effect voor de designer-fans), en de styling van de personages is verrukkelijk sexy.

Bovendien heeft een mens af en toe eens nood aan een portie 'verstand op nul' :-)
Gossip Girl (2021)