Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Geen derde seizoen voor Gentleman Jack

HBO zal niet verder gaan met de historische dramaserie Gentleman Jack.

Het nieuws komt iets meer dan een maand nadat de serie, een coproductie met de BBC, het tweede seizoen op HBO heeft afgesloten. De serie werd op een maandagavond uitgezonden en het tweede seizoen had ook vertraging opgelopen vanwege de Corona-pandemie. Het was een van de laagst gewaardeerde series op HBO.


De serie, geïnspireerd door de echte dagboeken van Anne Lister (Suranne Jones), ging in april 2019 in première en het tweede seizoen ging pas in april 2022 van start.

"HBO gaat niet verder met een derde seizoen van Gentleman Jack", zegt het netwerk in een verklaring aan Deadline. “Toen we meer dan vijf jaar geleden aan deze reis begonnen, wisten we dat de maker van de serie Sally Wainwright een uniek meeslepende visie had en het was enorm verheugend om te zien hoe de reis van Anne Lister resoneerde met kijkers. We zijn Sally, de onberispelijke Suranne Jones en Sophie Rundle, en de hele cast en crew ongelooflijk dankbaar voor het tot leven brengen van het verhaal van Anne en Ann. We willen ook onze partners bij BBC en Lookout Point bedanken voor hun samenwerking tijdens twee opmerkelijke seizoenen.”

De serie is in Nederland te zien bij HBO Max.
Video on youtube
Vorige aflevering
It’s Not Illegal
It’s Not Illegal
02x08
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Travelgirl
11 jul 2022 16:19 -
Eerste seizoen was ook beter dan de tweede
Reageer
Gentleman Jack