Fringe

8.2 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
5seizoenen/100afleveringen/2008 - 2013 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20082013 (Beëindigd)
Netwerk:FOX
Fringe is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender FOX. De serie ging in première op 9 september 2008.

Fringe draait rond FBI agente Olivia Dunham, de gestoorde professor Dr. Walter Bishop en zijn zoon Peter, die worden belast met een aantal vreemde zaken die over de hele wereld gebeuren. Al die vreemde gebeurtenissen zijn blijkbaar op de een of andere manier aan elkaar gelinkt: er is duidelijk 'een patroon' te herkennen dat over alle zaken heen loopt. Het patroon kan tevens gelinkt worden aan Massive Dynamic, een firma die een aantal patenten houdt op een aantal nieuwe technologieën en enkele mysterieuze onderzoeken doet. Alle zaken draaien rond Fringe science, een tak van de wetenschap die zeer speculatief en omstreden is. Voorbeelden van deze tak van de wetenschap zijn levitatie, telepathie en onzichtbaarheid.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 23
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 22
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 22
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 13
Seizoen 5

Populaire reacties (44)

avatar Thule
9
29 nov 2019
Wat 1"geweldige Sf serie is dít gaan hem dan ook aanschaffen op dvdbox met al de seizoenen .omdat hij niet méér op tv te zien is. Vóór mensen die van Sf. houden zekers 1 aanrader
avatar anonymous
-
9 okt 2013
Deze serie helemaal gemist, maar kwam h'm tegen op Netflix. Top serie, blijft iedere aflevering weer bijzonder om te zien wat de schrijvers nu weer verzonnen hebben.
Nog twee afleveringen van het eerste seizoen en dan snel door naar seizoen 2:)

Vergelijkbare series

Grimm
16 stemmen
The X Files
7 stemmen
Stitchers
3 stemmen
Prison Break
2 stemmen
Fringe