For Life

8,0 / 10
43 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 22 maart
Ook voor de maand maart hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en op welke zender.
za 27 februari
1
Zo'n tien maanden nadat het eerste seizoen op de streamingsdienst verscheen, is seizoen twee van For Life ook te streamen op Videoland.
za 20 februari
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
28 dec 2020
7
In december nemen enkele series van de Alfabet-zender vakantie op, om in januari 2021 weer van start te gaan. Ook beginnen enkele (nieuwe) series of series krijgen een nieuw tijdslot.
21 nov 2020
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
18 sep 2020
ABC heeft de Amerikaanse dramaserie For Life vernieuwd met een tweede seizoen. The Baker and the Beauty krijgt geen tweede seizoen van het netwerk.
17 jun 2020
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
20 mei 2020
The CW en FOX komen met een herfstschema. FOX besteld twee series en er zijn series vernieuwd en gecanceld. Première- en startdatums en series die bij andere netwerken worden getoond, kortom weer veel nieuws in de week van 11 tot en met 17 mei.
18 mei 2020
1
De dramaserie For Life van ABC verschijnt eind deze maand op Videoland. De serie is gebaseerd op het leven van gevangene en advocaat Isaac Wright Jr.
8 mei 2020
1
ABC heeft de plannen voor midseason bevestigd. De Alfabet-zender schuift met de series op de donderdagavond.
22 nov 2019