For Life

8,0 / 10
43 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Seizoen twee van For Life eind maart op Videoland

Zo'n tien maanden nadat het eerste seizoen op de streamingsdienst verscheen, is seizoen twee van For Life ook te streamen op Videoland.

In For Life, de op waarheid gebaseerde juridische drama, wordt de tot levenslang veroordeelde Aaron Wallace (Nicholas Pinnock, Criminal: United Kingdom) gevolgd nadat hij zichzelf heeft omgeschoold tot advocaat, terwijl hij achter de tralies zat. Aaron probeert zichzelf vrij te pleiten door zijn onschuld te bewijzen, maar hij helpt daarnaast ook zijn medegevangenen met hun strafprocessen.Evenals in ABC-serie The Good Doctor, die ook op Videoland is te zien, wordt ook in For Life de actualiteit gevolgd. Zo wordt er aandacht besteed aan de coronapandemie waarin wij ons nog steeds begeven en ook de Black Lives Matter demonstraties komen aan bod. Het tweede seizoen van For Life wordt momenteel nog uitgezonden in Amerika en verschijnt op 26 maart op Videoland.
Vorige aflevering
Andy Josiah
Andy Josiah
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Invisible Heroes. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
De cast voor de Amerikaanse sciencefictionserie Station Eleven van HBO Max is compleet. Onder andere Daniel Zovatto (Penny Dreadful: City of Angels) is toegevoegd.
Vandaag, 12:00
De Turkse misdaadserie Fatma gaat eind deze maand in première bij Netflix. De streamingdienst heeft ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00