Flowers

7.7 / 10
25 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2016 - 2018 
NetwerkChannel 4
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20162018 (Beëindigd)
Genres:DramaKomedie
Netwerk:Channel 4
Flowers is een Britse dramedyserie van de zender Channel 4. De serie ging in première op 25 april 2016.

Flowers laat het leven zien van een excentrieke en disfunctionele familie zien. Maurice is de schrijver van de prentenboekserie The Grubbs en zijn vrouw Deborah is muzieklerares. Ze leven eigenlijk langs elkaar heen en de scheiding lijkt nabij. Maurice strijd tegen zijn innerlijke demonen en duistere geheimen. Deborah probeert de familie bij elkaar te houden en verdenkt Maurice er van een relatie te hebben met de Japanse tekenaar van zijn boek, Shun. Ze wonen in het oude familiehuis met de moeder van Maurice Hattie en hun 25-jarige tweeling Amy en Donald die om de aandacht van buurmeisje Abigail strijden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Flowers.

Nieuws (3)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
21 mrt 2019
Ook voor de maand juni hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
31 mei 2018
12
Weekoverzicht van 19 september tot en met 25 september * Weetjes: -Game of Thrones krijgt misschien een prequel. George R.R. Martin vertelde: “Ik heb wel duizenden pagina’s aan nepgeschiedenis van alles dat leidde tot...
26 sep 2016

Populaire reacties (1)

9.6
29 aug 2018
Geweldig serie. Absurde beelden.? absoluut..!.maar heel gevoelig en vol emotie wordt er een verhaal neergezet over depressie, bipolaire stoornis, liefde & familie. . :) Actice Olivia Coleman zegt over de serie :
"I think in order to tell something so serious and sad and heartbreaking, you need a little lightness.”