Flesh and Blood (2020)

7.2 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_eagleye
6.5
14 apr 2020 03:24 -
Flesh and blood is een vierdelige tv-serie van de Engelse zender ITV. De serie gaat over de weduwe Vivien die op een dag haar kinderen verteld dat zij een nieuwe vlam heeft ontmoet. Haar drie kinderen zijn daar om verschillende redenen niet blij mee. De levens van Helen, Jake en Natalie worden door dit nieuws op hun kop gezet. Buurvrouw Mary ziet alles met bijzondere belangstelling gebeuren. Uiteindelijk vindt er een moord plaats. Toen ik over deze serie las, maakte ik meteen een associatie van de Engelse serie Gold Digger maar die associatie klopt niet. Het verhaal van deze serie is op geen enkel moment met Gold Digger te vergelijken. Flesh and Blood is een heerlijke serie met heel onverwachte wendingen, heel veel leugens en heel veel geheimpjes. Francesca Annis, Imelda Staunton en Stephen Rea zijn een paar acteurs uit de heel goede cast van deze serie.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.