Flack

7,0 / 10
43 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2019 - heden
NetwerkAmazon
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min2019 - heden
Genres:Dramedy
Netwerk:Amazon
Flack is een Britse dramedyserie van de zender Amazon (voorheen W en Pop). De serie ging in première op 21 februari 2019.

Scherpe en geestige publiciteit, Robyn is een expert in haar vak maar een complete zelf-saboteur als het gaat om haar persoonlijke leven. Robyn werkt als crisis PR-strategist, woont in Londen, en ze moet bedenken hoe zij het beste van slechte situaties kan maken en op de een of andere manier erin slagen er ongedeerd uit te komen. Snel en onvoorspelbaar, zoals ze vooraanstaande persoonlijkheden adviseert op het gebied van entertainment, mode en sport.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6

Recensies (1)

Flack - Eerste aflevering

6

Nieuws (11)

Hoewel de corona-crisis langzaam op zijn retour lijkt te zijn, zijn we nog steeds niet geheel uit de lock down. We mogen alweer een terrasje pakken maar gehele vrijheid is het nog niet. Hieronder het serienieuws uit de week van 8 - 14 juni.
15 jun 2020
1
In Amerika zou het tweede seizoen van Flack uitgezonden worden door PopTV. Vlak voor de startdatum werd de serie echter abrupt uit het uitzendschema gehaald.
12 jun 2020
De corona-crisis raakt iedereen. Van de kleine zelfstandige tot de huisvrouw/man tot de directeur m/v. Maar ook in televisieland ontkomen ze niet aan het virus direct of indirect.
30 mrt 2020

Vergelijkbare series