Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Pop TV cancelt drie series

Pop TV heeft drie series gecanceld. Een van de series die niet meer doorgaat op Pop TV is Flack van Anna Paquin.

Ondanks dat twee van de drie series afgelopen jaar nog werden verlengd heeft het netwerk besloten om niet verder te gaan met Flack, Florida Girls en Best Intentions. Best Intentions, van Adam Herz, heeft nog geen eerdere seizoenen. Eind augustus werd Flack vernieuwd met een tweede seizoen, er was ook al een premièredatum voor het nieuwe seizoen bekend. Florida Girls werd afgelopen oktober verlengd met een tweede seizoen, maar Pop TV heeft dus besloten om het tweede seizoen van beide series te cancelen.

Dat er nooit meer een seizoen van de series uitkomt is nog niet helemaal uitgesloten. Alle drie de series zijn afkomstig van externe studio's, de series kunnen dus nog verkocht worden aan een ander netwerk/platform.


Florida Girls

In Flack werkt Robyn voor een Londens PR-bedrijf dat beroemdheden vertegenwoordigt. Terwijl ze tot het uiterste gaat om het leven van haar cliënt in goede staat te houden, valt haar eigen leven in duigen. Florida Girls draait om vier meisjes die in Small Town, Florida wonen. Nadat hun enige ambitieuze vriendin is vertrokken om haar dromen te volgen, onderzoeken ze hun eigen leven opnieuw. Best Intentions gaat over Andy Banks, die student begeleider is op de school waar zijn zoon onderwijs volgt.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst