Fear The Walking Dead

7.6 / 10
43 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

AMC heeft de The Walking Dead spin-off Fear The Walking Dead vernieuwd met een zevende seizoen.
di 8 december
3
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
4 aug 2020
2
Het zesde seizoen van de Walking Dead spin-off, Fear The Walking Dead, gaat in oktober in première. De eerste beelden van het seizoen zijn al te bekijken.
25 jul 2020
8
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie teleurstellende series. Tussen maandag 6 januari t/m maandag 3 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
3 jan 2020
10
Tijdens het Comic-Con panel van Fear The Walking Dead op vrijdagmiddag, onthulde uitvoerend producent Scott M. Gimple dat meer spin-offs van de zombie-apocalyps-franchise in de maak zijn.
20 jul 2019
1
AMC heeft aangekondigd tijdens de San Diego Comic Con dat Fear The Walking Dead is vernieuwd met een zesde seizoen. En er was meer nieuws te vertellen.
20 jul 2019
1
AMC heeft aangekondigd dat het vijfde seizoen van de horrorserie Fear the Walking Dead op 2 juni zal beginnen.
1 apr 2019
5
Alexa Nisenson, de 12-jarige actrice die te zien was in het vierde seizoen van Fear The Walking Dead, zal terugkeren in het vijfde seizoen.
8 mrt 2019
Fear The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. Er zijn tot nu toe vier seizoenen uitgezonden en het vijfde is in productie.
6 mrt 2019
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2018 en behandelt de categorie guilty pleasure. Van maandag 7 januari t/m maandag 4 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
2 jan 2019
8
De series Better Call Saul, Fear The Walking Dead en McMafia krijgen nieuwe seizoenen bij AMC. Dat maakte de zender bekend tijdens de TCA Summer Press Tour.
29 jul 2018
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 16 tot en met 22 juli voor je op een rijtje gezet.
23 jul 2018