Fair Trade

7.8 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2020 - heden
NetwerkVTM
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2020 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:VTM
Fair Trade is een Belgische misdaadserie van de zender VTM. De serie ging in première op 14 september 2020.

Walter Wilson (Kevin Janssens) en Robin De Rover (Ella-June Henrard) zijn ooit met veel inzet en nobele idealen aan hun carrière bij de politie begonnen, maar zagen te dikwijls maandenlang intensief en gevaarlijk speurwerk verloren gaan door in hun ogen irrelevante procedurefouten, handigheidjes van dure advocaten en dubieuze beslissingen van wereldvreemde rechters. Ze kleuren steeds vaker buiten de lijntjes tijdens hun patrouilles: zo tippen ze bijvoorbeeld criminelen over toekomstige politieacties en laten zich daar stevig voor betalen. Wilson is bovendien verslavingsgevoelig (vrouwen, drank, drugs...) en dat maakt hem onberekenbaar. Wanneer hij na herhaalde conflicten geschorst wordt bij de politie, zoekt hij nog meer toenadering tot het criminele milieu, maar is intussen aangeschoten wild.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (1)

Fair Trade - Seizoen 1

9.5

Nieuws (3)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
15 Feb 2021
3
Ook in de week van 8 tot en met 14 februari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 6 van 2021.
15 Feb 2021
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie Nederlandstalige series. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.
23 Dec 2020
8

Populaire reacties (5)

10
13 Jun 2021
Wanneer season 2
6
17 Mar 2021
Serie begint sterk, maar naar het einde toe wordt het alsmaar ongeloofwaardiger tot op het belachelijke af, spijtig van de meeste acteurs die wel allemaal een vrij goede prestatie neerzetten, met uitzondering dan van Ella-June Henrard. Niet de moeite om streamz te nemen.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Sherlock
1 stem
Homeland
1 stem
Arrow
1 stem
Mr. Robot
1 stem