Eli Stone

7.4 / 10
44 min
Drama, Comedy
Volg deze serie
7.4 / 10
2seizoenen/26afleveringen/2008 - 2009 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20082009 (Beëindigd)
Genres:DramaComedy
Netwerk:ABC
Eli Stone is een Amerikaanse dramedy serie van de zender ABC. De serie ging in première op 31 januari 2008.

In de serie speelt Jonny Lee Miller de titelrol van Eli Stone, top-advocaat te San Francisco. Eli Stone komt er achter via een visioen, dat hij een aneurysma in zijn hoofd heeft. Hij weet dat zijn leven ieder moment ten einde kan zijn en besluit alleen nog maar goede daden te verrichten. Hij krijgt in elke aflevering weer een nieuw visioen en deze moet hij leren begrijpen. Het gebeurd ook regelmatig dat zijn visioen in de vorm van een muzieknummer voorkomt. Deze visioenen worden veroorzaakt door zijn aneurysma.

Een oosterse geneeskundige Dr. Chen (James Saito) helpt hem bij het begrijpen van deze visioenen. Volgens deze dokter is hij een profeet. De Visioenen zijn meestal wazig, maar zodra hij ze begrijpt verricht hij een goede daad. Eli Stone is verloofd met Taylor Wethersby (Natasha Henstridge), de dochter van zijn baas Jordan Wethersby (Victor Garber).
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Eli Stone.

Vergelijkbare series

Eli Stone