Eli Stone

7.3 / 10
44 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
7.3 / 10
2seizoenen/26afleveringen/2008 - 2009 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:44 min20082009 (Beëindigd)
Genres:DramaKomedie
Netwerk:ABC
Eli Stone is een Amerikaanse dramedy serie van de zender ABC. De serie ging in première op 31 januari 2008.

In de serie speelt Jonny Lee Miller de titelrol van Eli Stone, top-advocaat te San Francisco. Eli Stone komt er achter via een visioen, dat hij een aneurysma in zijn hoofd heeft. Hij weet dat zijn leven ieder moment ten einde kan zijn en besluit alleen nog maar goede daden te verrichten. Hij krijgt in elke aflevering weer een nieuw visioen en deze moet hij leren begrijpen. Het gebeurd ook regelmatig dat zijn visioen in de vorm van een muzieknummer voorkomt. Deze visioenen worden veroorzaakt door zijn aneurysma.

Een oosterse geneeskundige Dr. Chen (James Saito) helpt hem bij het begrijpen van deze visioenen. Volgens deze dokter is hij een profeet. De Visioenen zijn meestal wazig, maar zodra hij ze begrijpt verricht hij een goede daad. Eli Stone is verloofd met Taylor Wethersby (Natasha Henstridge), de dochter van zijn baas Jordan Wethersby (Victor Garber).
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Eli Stone.

Nieuws (2)

We zijn op het punt aangekomen waar de netwerken klaar staan om hun nieuwe midseason programmering te introduceren. In dit programma staan een aantal leuke series op jullie te wachten. Voordat ze vanaf januari in...
28 nov 2012
8
Vanaf aanstaande maandag zal NET5 het tweede seizoen van de serie Eli Stone gaan uitzenden. Dit tweede seizoen is tevens het laatste. De Amerikaanse zender ABC trok er in 2008 de stekker uit. Seizoen 2 bestaat uit...
19 dec 2009

Vergelijkbare series