Deputy

7.6 / 10
40 min
Western
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2020 - heden
NetwerkFOX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min2020 - heden
Genres:Western
Netwerk:FOX
Deputy is een Amerikaanse westernserie van de zender FOX. De serie ging in première op 2 januari 2020.

Deputy volgt plaatsvervanger Bill Hollister, een carrièreman in het recht, die heel comfortabel is in het opentrappen van deuren , maar volledig verloren is tijdens personeelsvergaderingen. Wanneer de sheriff van de L.A. County dood neervalt, wordt Bill waarnemend sheriff van Los Angeles County, waar hij de leiding heeft over 10.000 beëdigde afgevaardigden die toezicht houden op het moderne Wilde Westen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Deputy.

Nieuws (7)

Vele series zijn uitgesteld of verschoven vanwege de Corona-crisis, wij hebben dit en meer nieuws uit de week van 6 tot en met 12 april voor je op een rij gezet.
13 apr 2020
FOX heeft de politiedrama met Stephen Dorff in de hoofdrol al na één seizoen gecanceld.
6 apr 2020
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
23 jan 2020

Populaire reacties (1)

-
14 jan 2020
Mmmmh.. weet nog niet wat ik ter van vinden mot, het woord rommelig popt op. Bex Taylor Klaus speelt mee, da's leuk. Dus kijk t nog eff aan.

Vergelijkbare series