Deputy

7.6 / 10
40 min
Western
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen tweede seizoen voor Deputy

FOX heeft de politiedrama met Stephen Dorff in de hoofdrol al na één seizoen gecanceld.

Normaal gesproken maken netwerkmanagers pas een beslissing over het al dan niet geven van nieuwe seizoenen als ze de nieuwe pilots hebben gezien van eventuele vervangende series. Maar dit is geen normale situatie, omdat vanwege de corona-crisis er geen nieuwe pilots zijn opgenomen. Toch heeft FOX besloten om Deputy geen tweede seizoen te geven. Na Almost Family is Deputy de tweede serie die dit seizoen is gecanceld door FOX. Deputy had haar seizoensfinale op 26 maart en kon net als Almost Family geen goede kijkcijfers overleggen. Naast Dorff waren ook Yara Martinez, Brian Van Holt, Siena Goines, Bex Taylor-Klaus, Shane Paul McGhie en Mark Moses te zien in de serie.In Deputy volgen we Bill Hollister, een carrière-man in het recht, die heel comfortabel is in het opentrappen van deuren , maar volledig verloren is tijdens personeelsvergaderingen. Wanneer de sheriff van de L.A. County dood neervalt, wordt Bill waarnemend sheriff van Los Angeles County, waar hij de leiding heeft over 10.000 beëdigde afgevaardigden die toezicht houden op het moderne Wilde Westen.
Vorige aflevering
10-8 Bulletproof
10-8 Bulletproof
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Sproet2jes
06 apr 2020 20:55 - 06 apr 2020 20:56
Was te verwachten. Bar slecht. ;)
Reageer
avatar_Chima
18 apr 2020 08:31 -
Keek best prima weg, had van mij nog best een tweede seizoen verdient.
Reageer

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
1
Het derde en laatste seizoen van de Duitse mysterieuze dramaserie Dark gaat eind juni in première op Netflix.
Gisteren, 10:00
1
Het negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera verschijnt in juni op NPO1 en bij NPO start. Alle tien seizoenen zijn al te zien bij NPO Plus.
Gisteren, 09:00
In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
dinsdag, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
dinsdag, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
dinsdag, 12:00