De Dag

8.3 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
8.3 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkPlay4
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:Play4
De Dag is een Belgische misdaadserie van de zender VIER. De serie ging in première op 10 januari 2018.

Een Vlaamse stad wordt opgeschrikt wanneer bij dageraad een gijzelingsactie losbreekt in een lokaal bankkantoor. De bankmedewerkers en enkele vroege klanten worden vastgehouden, waaronder twee kinderen. De politie doet dan haar uiterste best om het gebeuren zonder bloedvergieten te beëindigen, maar al snel wordt het duidelijk dat er iets niet klopt aan de situatie. Terwijl de onderhandelaars op hen trachten in te praten, voelen de gijzelnemers zich steeds meer in het nauw gedreven. Naarmate de dag vordert, leggen de vele verwikkelingen een intrige bloot die tot een dramatische ontknoping zal leiden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Populaire reacties (11)

avatar Toontje35
9
6 jun 2018
Wow, wat een gave serie is dit. Van begin tot eind spannend. En de afleveringen bijzonder samen gesteld. Telkens uit twee verschillende perspectieven. Hulde!
avatar sophis
7
24 jan 2022
Serie stond nog op mijn afvinklijstje en heb ze nu via Streamz kunnen bekijken. Waar ik aanvankelijk mij aansluit bij de reviews dat dit origineel, spannend en goed geacteerd is, vond ik de tweede helft van de serie toch wat minder. Vanaf aflevering 8 zijn de meeste mysteries al opgelost (ik had het zelfs al door na aflevering 6) en de laatste 2 afleveringen zijn er gewoon te veel aan. Bovendien worden aantal verhaallijnen niet afgewerkt, wat spijtig is.

Vergelijkbare series

Homeland
3 stemmen
Arrow
2 stemmen
Hanna
2 stemmen
De Dag