Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

National Geographic vernieuwt en kondigt datum aan

Het tweede seizoen van de Nat Geo-serie Genius gaat in april van start. Ook heeft National Geographic aangekondigd dat Cosmos en The Story of God with Morgan Freeman vernieuwd zijn.

Genius had een goed eerste seizoen met in de hoofrol Albert Einstein. In het tweede seizoen zal Pablo Picasso, gespeeld door Antonio Banderas (foto), centraal staan. Het tweede seizoen zal op 24 april 2018 van start gaan bij Nat Geo. En er gaan geruchten dat de serie een derde seizoen gaat krijgen. Bronnen vermelden aan RenewCancelTV dat de serie in 2019 van start zal gaan. Welk genie er dan centraal zal staan is nog niet bekend. National Geographic moet het nieuws nog bevestigen of ontkennen.
Embed from Getty Images

Cosmos: A Space-Time Odyssey is ook vernieuwd door FOX en Nat Geo. De Emmy winnaar Cosmos zal een tweede seizoen krijgen van dertien afleveringen en Cosmos: Possible Worlds gaan heten. Ook in het tweede seizoen zal Dr. Neil deGrasse Tyson de serie gaan presenteren. Het tweede seizoen van Cosmos: Possile Worlds zal wereldwijd door National Georaphic en FOX worden uitgezonden.

Video on youtube


Naast Genius en Cosmos heeft National Geographic ook The Story of God with Morgan Freeman vernieuwd. Het derde seizoen staat gepland om later in 2018 van start te gaan. Tim Pastore president originele programmering en productie bij NGC vertelde: “We zijn heel blij om onze partnerschap met Morgan, Lori, James en de gehele Revelations Entertainment team met nog een seizoen te mogen uitbreiden. Onze kijkers over de hele wereld hebben een geweldige respons gegeven op de serie tot nu toe en we zijn heel benieuwd waar dit team ons heen zal gaan brengen.”

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

E71
E71 17 januari 2018, 17:11
YES! Cosmos!
Log in om een reactie achter te laten