Cosmos (2014)

8.4 / 10
44 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Cosmos: Possible Worlds eind september bij FOX

Cosmos (2014) keert eind september terug met een tweede seizoen bij FOX. Cosmos: Possible Worlds werd eerder dit jaar al uitgezonden door National Geographic.

De dertien afleveringen van het tweede seizoen van Cosmos (2014) waren eerder dit jaar al te bekijken bij National Geographic. Vanaf 22 september zal FOX het nieuwe seizoen, genaamd Cosmos: Possible Worlds, ook uitzenden. Het seizoen wordt gepresenteerd door Neil deGrasse Tyson (StarTalk with Neil deGrasse Tyson).

Hoewel dit het tweede seizoen bij FOX is, is het de derde deel van de Cosmos documentaires. In 1980 werd Cosmos (1980) (ook bekend als Cosmos: A Personal Voyage) uitgezonden bij PBS. Cosmos: A Spacetime Odyssey werd in 2014 uitgezonden op FOX en na zes jaar is de serie dus terug met het tweede seizoen, Cosmos: Possible Worlds.

Vorige aflevering
Seven Wonders of The New World
Seven Wonders of The New World
02x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
27 jul 2020 15:39 -
Zeer de moeite waard. Erg mooie graphics en je leert er ook nog wat van.
Reageer

Laatste nieuws

Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 14:00
Het tweede seizoen van Love, Victor ging vorige maand in première. De serie zal terugkeren met een derde seizoen, Hulu heeft de serie namelijk vernieuwd.
Gisteren, 13:00
Er wordt gewerkt aan een vervolgserie van de film Waterworld, uit 1995. De serie is afkomstig van John Davis, de producent van de film.
Gisteren, 12:00
In augustus 2021 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Gisteren, 11:00
CBC maakt een serie bewerking van Son of a Critch: A Childish Newfoundland Memoir van Mark Critch. De auteur gaat zelf ook een rol spelen in de serie.
Gisteren, 10:00