Cosmos (2014)

8.4 / 10
44 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Cosmos: Possible Worlds eind september bij FOX

Cosmos (2014) keert eind september terug met een tweede seizoen bij FOX. Cosmos: Possible Worlds werd eerder dit jaar al uitgezonden door National Geographic.

De dertien afleveringen van het tweede seizoen van Cosmos (2014) waren eerder dit jaar al te bekijken bij National Geographic. Vanaf 22 september zal FOX het nieuwe seizoen, genaamd Cosmos: Possible Worlds, ook uitzenden. Het seizoen wordt gepresenteerd door Neil deGrasse Tyson (StarTalk with Neil deGrasse Tyson).

Hoewel dit het tweede seizoen bij FOX is, is het de derde deel van de Cosmos documentaires. In 1980 werd Cosmos (1980) (ook bekend als Cosmos: A Personal Voyage) uitgezonden bij PBS. Cosmos: A Spacetime Odyssey werd in 2014 uitgezonden op FOX en na zes jaar is de serie dus terug met het tweede seizoen, Cosmos: Possible Worlds.

Vorige aflevering
Seven Wonders of The New World
Seven Wonders of The New World
02x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
27 jul 2020 15:39 -
Zeer de moeite waard. Erg mooie graphics en je leert er ook nog wat van.
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03