Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

FBI-thrillerserie Class of '09 krijgt premièredatum van Hulu

Class of '09 heeft een premièredatum. De FBI-thrillerserie, met Brian Tyree Henry en Kate Mara in de hoofdrollen, komt in mei naar Hulu.

Class of '09 is een spannende gelimiteerde thrillerserie die een klas FBI-agenten volgt in drie verschillende tijdstippen die worstelen met immense veranderingen als het Amerikaanse strafrechtsysteem wordt veranderd door kunstmatige intelligentie. De serie bestrijkt meerdere decennia en wordt verteld in verweven tijdlijnen, en onderzoekt de aard van gerechtigheid, menselijkheid en de keuzes die we maken die uiteindelijk ons leven en onze nalatenschap bepalen.

Er zijn acht afleveringen gepland voor de gelimiteerde serie, die woensdag 10 mei exclusief op Hulu in première gaat. Die première omvat de eerste twee afleveringen, met elke week een nieuwe aflevering. Class of '09 zal beschikbaar zijn op Star+ in Latijns-Amerika en Disney+ onder de vlag van Star in alle andere gebieden.

Class of '09

Sepideh Moafi (Black Bird), Brian J. Smith (Sense8), Jon Jon Briones (Ratched), Brooke Smith (Big Sky), Jake McDorman (The Right Stuff) en Rosalind Eleazar (Slow Horses) spelen naast Henry (Atlanta) en Mara (House of Cards (2013)) ook hoofdrollen in de televisieserie.

In de serie speelt Brian Tyree Henry de hoofdrol als 'Tayo', een van de meest onorthodoxe agenten die ooit bij het bureau kwam, en Kate Mara als 'Poet', een van de meest succesvolle undercoveragenten aller tijden. Sepideh Moafi ('Hour'), Brian J. Smith ('Lennix'), Jon Jon Briones ('Gabriel'), Brooke Smith ('Drew'), Jake McDorman ('Murphy') en Rosalind Eleazar ('Vivienne') maken de cast compleet.

Class of '09 is gecreëerd en geproduceerd door Tom Rob Smith (American Crime Story). Nina Jacobson (Y: The Last Man), Brad Simpson (Pose), Zanne Devine (From Dusk Till Dawn: The Series), Jessica Levin (His Dark Materials) en Joe Robert Cole (American Crime Story) zijn ook uitvoerend producent. De serie wordt geproduceerd door FX Productions.

Bekijk hieronder een poster voor Class of '09.

13266 Class of 09 poster
Vorige aflevering
Graduation
Graduation
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Class of '09