Camping (US)

6.7 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.7 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2018 - heden
NetwerkHBO
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Ziggo
Looptijd:30 min2018 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:HBO
Camping (US) is een Amerikaanse komedieserie van de zender HBO. De serie ging in première op 14 oktober 2018.

Tijdens een weekendkampeertrip op de Brown Bear Lake-camping viert Kathryn de 45ste verjaardag van haar man. De trip is bedoeld als een heerlijke natuurervaring. Maar dan komt Kathryn’s zuster op bezoek en de vrijgevochten Tagalong. Vervolgens ontstaan er ruzies en loopt alles uit de hand. Spanningen en emoties lopen op. Ook komen er nog beren uit het natuurgebied tevoorschijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (2)

Camping (US) - Seizoen 1

7.5

Camping (US) - Eerste aflevering

8

Nieuws (10)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
19 dec 2019
1
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van HBO. We hebben een update gemaakt van de vod dienst-series.
7 aug 2019
Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
13 okt 2018