Boomers

6.5 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.5 / 10
2seizoenen/13afleveringen/2014 - 2016 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:23 min20142016 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:BBC One
Boomers is een Britse komedieserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 15 augustus 2014.

Boomers volgt een groepje babyboomers. Drie echtparen gaan ongeveer tegelijkertijd met pensioen en beschikken ineens over zeeën van tijd. Heerlijk vooruitzicht zou je zeggen. Maar… wat als je partner een héél ander idee heeft van ‚socialising’? En bovendien voortdurend op je nek zit? En wat te doen met je schoonmoeder de hele dag in de buurt!?

Kortom…
Jarenlange vriendschappen en tot voor kort zielsgelukkige huwelijksrelaties komen plotseling onder vuur. John en Maureen, Alan en Joyce en Trevor en Carol… Ze moeten er echt nog wel even aan wennen om de hele dag thuis te zitten en vragen zich af: is met pensioen gaan nu eigenlijk echt wel zo een feestje?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Boomers.

Nieuws (2)

Het is officieel lente vandaag en dat merk je gelijk. Er komt steeds meer serienieuws binnen. Vernieuwingen, cancelleringen en finaledatums zijn aan de orde van de dag. Maar ook castingnieuws en startdatums komen...
21 mrt 2016
Zo, nu het noorden en het midden van het land terug van vakantie zijn, en ik dus ook, is het tijd voor het zuiden om even wat tijd te nemen voor rust en veel series, lekker dagjes weg of een welverdiende zonvakantie....
26 okt 2015
10