Body of Proof

7.7 / 10
44 min
Detective, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
3seizoenen/42afleveringen/2011 - 2013 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:44 min20112013 (Beëindigd)
Netwerk:ABC
Body of Proof of is een Amerikaanse medische detectiveserie van de zender ABC. De serie ging in première op 29 maart 2011.

Body of Proof gaat over Dr. Megan Hunt (Dana Delany) zij is een briljante neurochirurg totdat een zwaar auto ongeluk een einde maakt aan haar carrière in de operatiekamer. Megan Hunt vervolgt haar carrière na het ongeluk als medisch onderzoekster en overleden personen onderzoekt op wie of wat hun om het leven heeft gebracht. Haar instincten zijn vaak correct maar ze ontwikkeld al snel een reputatie dat ze de lijn opzoekt daar waar haar werkzaamheden als onderzoekster ophouden en waar de politie het eigenlijk zou moeten overnemen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9
Seizoen 2
0 / 20
Seizoen 3
0 / 13

Recensies (1)

Body of Proof - seizoen 1 & 2

8

Nieuws (26)

Vanaf deze week mogen we weer naar een restaurant of bioscoop onder zeer strikte voorwaarden. Afgelopen week was het dus afwachten tot we weer lekker een terrasje konden pakken.
1 jun 2020
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
30 mei 2020
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
26 mei 2020

Populaire reacties (5)

7.7
21 aug 2020
ik heb net seizoen 1 afgerond via Videoland. Geen complexe verhaallijn. Ook niet te veel overdenken welke rol de hoofdrolspeler pakt naast de politie. Ik denk in het ware leven is het andersom. Soms beetje voorspelbaar, zeker als ze ineens geïnspireerd raakt en de puzzel hierdoor kan uitleggen. Het kijkt lekker weg en wie de moord heeft gepleegd is zeker niet voorspelbaar. Dit seizoen krijgt een 8.
-
20 mei 2015
En net nadat de serie stopt gaan de kijkcijfers in Europa met deze serie in eens omhoog. I want the serie to continue.

Vergelijkbare series

Bones
8 stemmen
The Closer
5 stemmen
Unforgettable
5 stemmen
Numb3rs
4 stemmen
Castle
3 stemmen