Body of Proof

7.7 / 10
44 min
Detective, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
3seizoenen/42afleveringen/2011 - 2013 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20112013 (Beëindigd)
Netwerk:ABC
Body of Proof of is een Amerikaanse medische detectiveserie van de zender ABC. De serie ging in première op 29 maart 2011.

Body of Proof gaat over Dr. Megan Hunt (Dana Delany) zij is een briljante neurochirurg totdat een zwaar auto ongeluk een einde maakt aan haar carrière in de operatiekamer. Megan Hunt vervolgt haar carrière na het ongeluk als medisch onderzoekster en overleden personen onderzoekt op wie of wat hun om het leven heeft gebracht. Haar instincten zijn vaak correct maar ze ontwikkeld al snel een reputatie dat ze de lijn opzoekt daar waar haar werkzaamheden als onderzoekster ophouden en waar de politie het eigenlijk zou moeten overnemen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 20
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 3

Populaire reacties (5)

avatar seriefanconny
7.7
21 aug 2020
ik heb net seizoen 1 afgerond via Videoland. Geen complexe verhaallijn. Ook niet te veel overdenken welke rol de hoofdrolspeler pakt naast de politie. Ik denk in het ware leven is het andersom. Soms beetje voorspelbaar, zeker als ze ineens geïnspireerd raakt en de puzzel hierdoor kan uitleggen. Het kijkt lekker weg en wie de moord heeft gepleegd is zeker niet voorspelbaar. Dit seizoen krijgt een 8.
avatar anonymous
-
20 Mei 2015
En net nadat de serie stopt gaan de kijkcijfers in Europa met deze serie in eens omhoog. I want the serie to continue.

Vergelijkbare series

Bones
10 stemmen
Castle
6 stemmen
The Closer
6 stemmen
Unforgettable
6 stemmen
Body of Proof