Body of Proof

7.7 / 10
44 min
Detective, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Alle seizoen van Body of Proof verschijnen op Videoland

Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.

Body of Proof ging in 2011 in première, de laatste aflevering werd in 2013 uitgezonden. Alle drie de seizoenen van de medische detectiveserie verschijnen volgende maand op Videoland. De in totaal 42 afleveringen zullen 15 juni verschijnen bij de streamingdienst.

Body of Proof gaat over Dr. Megan Hunt (Dana Delany, The Code (2019)). Zij is een briljante neurochirurg, totdat een zwaar auto-ongeluk een einde maakt aan haar carrière. Na het ongeluk wordt ze medisch onderzoekster en zoekt ze naar de oorzaak van overlijden bij personen.

Vorige aflevering
Daddy Issues
Daddy Issues
03x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2