Bitten

7.6 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7
Karin Witowski geeft "Bitten - Eerste aflevering" een 7.
Geschreven door Karin Witowski op 16 januari 2014.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Bitten - Eerste aflevering

Net zoals True Blood en The Vampire Diaries, is de nieuwe serie Bitten gebaseerd op een roman. Dit keer is dat 'Women of the Otherworld', van Kelley Armstrong. De serie volgt het leven van Elena Michaels (Laura Vandervoort, Smallville), 's werelds enige vrouwelijke weerwolf. Elena wil alles zijn, behalve weerwolf. Haar leven staat dan ook centraal in deze nieuwe serie die wordt uitgezonden op SyFy. Bitten is niet erg vernieuwend en voelt hier en daar aan als een soap. Af en toe lijkt de serie een beetje op Twilight, en dan met name de weerwolfkant. Is Bitten leuk? Laat ik zeggen dat het niet heel erg slecht is. Hopelijk verandert deze serie naarmate het seizoen vordert en worden de verhaallijnen en de karakters meer uitgewerkt.

Vastbesloten om een normaal leven te leven, heeft Elena een baan als fotografe en heeft ze een een leuke menselijke vriend (Paul Greene, The Client List). Hij weet niets van het dubbelleven van zijn vriendin. Overdag is Elena een bezige bij en 's nachts verandert ze in een weerwolf. De verandering van vrouw naar weerwolf wordt aardig in beeld gebracht. Al laten de special effects nog te wensen over. Zo zijn de wolven gemaakt op de computer en komen die niet altijd even mooi en reëel in beeld. Als er mensen gedood worden en er een 'foute' weerwolf in het gebied rondloopt, moet Elena terug naar haar familie. Daar ontmoet ze sinds lange tijd haar ex-vriend, en weerwolf, Clay (Greyston Holt, Alcatraz). Een driehoeksverhouding zal niet lang op zich laten wachten.

Bitten begint goed, het houdt je aandacht vast. Nu eens geen vampiers of enge weerwolfmannen, maar een blonde mooie dame, die verandert in een weerwolf. Na twintig minuten was mijn aandacht weg. Ineens werden er zoveel karakters geïntroduceerd en die kon ik niet meer uit elkaar houden. Waarschijnlijk heb ik even tijd nodig om alle karakters te leren kennen. Bitten moet het wel hebben van de mooie mensen. Voor de (mannelijke) fans van Laura Vandervoort kan ik melden dat er erg veel van haar te zien is. De vrouwen zijn mooi, en met de mannen is ook niets mis. Ik kijk nog wel een paar afleveringen van Bitten, maar een favoriet is het nu nog niet. Voor de eerste twintig minuten van Bitten en de mooie mensen geef ik deze serie voor nu een 7.
Volg Bitten
Vorige aflevering
Truth, Changes, Everything
Truth, Changes, Everything
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (9)

avatar_krillz
15 jan 2014 07:55 -
Zoals je zegt, een soap! Het is niet te vergelijken met Teen Wolf (die serie vind ik heel wat sterker)
Reageer
avatar_Genevieve
15 jan 2014 18:16 -
Het heeft inderdaad veel weg van Teen Wolf, maar dan met volwassen. Tot nu toe vind ik Teen Wolf ook beter...
Reageer
avatar_anonymous
31 jan 2014 12:29 -
de eerste 2 afleveringen waren wenen maar de 3 vond ik het eind wel heel spannend zodat ik meer wil zien
Reageer
avatar_JessicaD
28 jul 2014 16:24 -
Heb je het seizoen nog uitgekeken? Is het het waard om te gaan kijken?
Reageer
avatar_anonymous
28 jul 2014 17:37 -
Ik heb het seizoen uitgekeken en vond hem wel goed hoop op een seizoen 2
Reageer
avatar_karin1809
28 jul 2014 20:18 -
Ik heb het seizoen ook afgekeken. Eigenlijk werd de serie met de aflevering iets beter. Er komt een tweede seizoen! Gezien de laatste aflevering zat dat er ook wel in .
Reageer
avatar_4thaarts
29 jul 2014 10:21 -
Laatste 3-4 afleveringen zijn de betere door de plotwendingen, sommige moeten helaas nog wat acteerlessen krijgen, hopelijk voordat het 2de seizoen wordt opgenomen.
Reageer
avatar_JessicaD
29 jul 2014 10:32 -
Dan ga ik de serie een kans geven =)
Reageer
avatar_krillz
29 jul 2014 11:33 -
Ze is meer naturel dan Teen wolf. Ik kijk wel graag naar bitten, het is anders, maar het kijkt lekker weg..Het is in het begin aanpassen, zeker als je vertrekt van Teen wolf.Ik blijf wel benieuwd voor seizoen 2.
Reageer

Nieuwste recensies

The Mallorca Files - Seizoen 1 (DVD)

8

Baron Noir - Seizoen 3

8.5

Wu Assassins - Seizoen 1

6.5

Das Boot - Seizoen 2

8.5

The New Pope - Seizoen 1

8

Norsemen - Seizoen 3

8