Back to You

7.9 / 10
25 min
Comedy
Volg deze serie
7.9 / 10
1seizoenen/17afleveringen/2007 - 2008 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20072008 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:FOX
Back to You is een Amerikaanse komedieserie van de zender FOX. De serie ging in première op 19 september 2007.

Back to You gaat over een 2 tal nieuws presentatoren welke in de jaren '90 een dominerende rol hadden in de nieuwswereld. Chuck was een egoïstische versierder en Kelly was een persoon die het allemaal wel beter wist. Dus toen Chuck een aanbieding kreeg om hogerop te klimmen in de markt kon hij dit niet afslaan.

Tijdens zijn cariere begaat hij een beschamende on-air tirade waardoor zijn cariere sindsdien bergafwaarts is gegaan. Dus toen hij het aanbod kreeg om met het oude team het nieuwsfront weer op nummer 1 te zetten, was het een aanbod welke hij niet kon afslaan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 17
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Back to You.

Populaire reacties (1)

avatar anonymous
-
17 dec 2015
Het duurt eventjes voordat je doorhebt dat je niet naar Frasier zit te kijken. Het verhaal is misschien wat slapjes en de eerste paar afleveringen zijn wat stijfjes geacteerd, maar het is een verrassend leuke serie om te kijken.

Leuke bijrollen van Fred Willard (This is Spinal Tap), Ty Burell (Modern Family) en Josh Gad (1600 PENN). Een leuke cast met chemie onderling. Jammer dat hij gecanceled is.
Back to You