Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
5.5
Liesbeth de Raaf geeft "Angel From Hell - Eerste aflevering" een 5.5.
Geschreven door Liesbeth de Raaf op 22 februari 2016.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Angel From Hell - Eerste aflevering

Het voordeel van een eerste aflevering is dat het nog alle kanten op kan. Ik kan het meteen beu zijn, er kan twijfel ontstaan of ik ben er meteen weg van. Bij Angel From Hell kies ik voor de tweede optie, ik twijfel of ik wel verder wil kijken. Wat doe je als een vrouw in je leven komt en zegt dat ze al je hele leven je beschermengel is? Ze drinkt, boert en flirt met je broer. Erg overtuigend is ze niet en het lijkt eerder alsof ze is ontsnapt uit een inrichting. Als dan blijkt dat ze over bepaalde zaken gelijk lijkt te hebben, blijf je heel verbaasd achter. Zou het echt waar kunnen zijn en wat is dan de reden dat ze zich kenbaar maakt?

Allison (Maggie Lawson, Psysch) heeft haar leventje netjes op orde en is daar tevreden mee. Dan duikt ineens Amy (Jane Lynch, Glee) op en die zet het leven van Allison een beetje op zijn kop. Brad (Kyle Bonheimer, Family Tools) speelt Allison's broer die vol overtuiging met Amy aan het flirten slaat, waar hij zelf nog het meest verbaasd over is! Is ons beeld van een engel misschien wat te standaard? Mooi, netjes en uitgesloten van slechte activiteiten. Misschien kan Angel From Hell ons zelfs van dit stereotype afhelpen, dat wil zeggen als ze echt een engel is. Als je het zo bekijkt, dan zou zomaar je stalker, eigenlijk je beschermengel kunnen zijn.

Angel From Hell
© CBS


Op dit moment ben ik er nog niet over uit of Amy nou een echte engel of alleen maar irritant is met haar lelijke vissers-hesje. Erg modieus is ze duidelijk niet, maar ze is wel meer dingen niet. Allison zet wel goed neer, hoe je zou kunnen reageren in zo'n geval. Ze gelooft haar niet, wordt ergens zelfs een beetje boos, maar kalmeert en bedenkt dat het ook wel zielig kan zijn. Als Amy namelijk geen echte engel is, dan is er vast iets ergs met haar aan de hand.

Ondertussen is al bekend geworden dat deze serie het niet gehaald heeft. Ik snap dit wel, want gedurende de eerste aflevering betrapte ik mezelf er al op groeiende irritaties te krijgen tegen Amy. Ze breekt bijna het hele mooie, veilige idee van het hebben van een beschermengel. Als zij namelijk werkelijk een beschermengel is, wie wil er dan nog een? Een stalker zou dan net zo goed zijn, met als verschil dat die wel ouder wordt. Met het uiterlijk van Amy maakt het eigenlijk nog weinig uit of je ouder wordt, laat staan wat voor horror het is om altijd in zulke, lelijke kleding te moeten verschijnen.

Door Jane Lynch in een andere serie dan Glee te zien spelen, ben ik ook niet gecharmeerd geraakt van haar acteertalent. De manier waarop ze de rollen neerzet, komen zoveel overeen dat er bijna geen sprake meer is van acteren. Ik hoef niet te twijfelen, deze serie krijgt geen kansen meer. Een Angel From Hell wil niemand, zelfs niet om naar te kijken, dus terug naar de hel ermee.
Volg Angel From Hell
Vorige aflevering
Believe Me (2)
Believe Me (2)
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Angel From Hell