Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Twee seizoenen van Agent Carter te zien bij Videoland

Goed nieuws voor Marvel en Agent Carter fans. Vanaf 15 februari zijn de twee seizoenen van de ABC-serie Agent Carter te zien bij Videoland.

Agent Carter vertelt het verhaal van Peggy Carter (Hayley Atwell, Howards End). Het is het jaar 1946 en Peggy Carters werk en leven verandert wanneer de mannen terugkeren na gediend te hebben in de Tweede Wereldoorlog. Peggy werkt voor de geheime dienst SSR (Strategic Scientific Reserve) en zij probeert haar administratieve werkzaamheden te combineren met de geheime missies die zij krijgt van Howard Stark. Peggy worstelt ook met haar leven als vrijgezelle vrouw in Amerika en het verlies van de liefde van haar leven, Steve Rogers (Captain America).

Video on youtube


De serie die zich afspeelt in het Marvel universum ging op 6 januari 2015 in première bij ABC. Het eerste seizoen heeft acht afleveringen en het tweede seizoen heeft tien afleveringen gekregen. Maar ondanks de goede kritieken werd de serie niet verlengd. ABC cancelde de Marvel-serie Agent Carter toen de kijkcijfers bleven dalen. Een derde seizoen is er nooit van gekomen. Videoland gaat de enige twee seizoenen uitzenden vanaf 15 februari 2018.

Embed from Getty Images
Hayley Atwell
Vorige aflevering
Hollywood Ending
Hollywood Ending
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Agent Carter