A'DAM - E.V.A.

7.6 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
3seizoenen/24afleveringen/2011 - heden
NetwerkVARA
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min2011 - heden
Genres:Drama
Netwerk:VARA
A'DAM - E.V.A. is een Nederlandse dramaserie van de zender VARA. De serie ging in première op 6 maart 2011.

A'DAM - E.V.A. gaat over de turbulente liefdesgeschiedenis tussen de in Amsterdam geboren en getogen Eva van Amstel en haar nieuwe buurman, de jonge Zeeuwse gemeenteambtenaar Adam de Heer.
Amsterdammers
In de serie speelt de stad Amsterdam de verbindende rol als stille getuige van talloze ingrijpende, ontroerende en hilarische gebeurtenissen. Elke aflevering kruisen de paden van Adam en Eva die van onbekende stadsgenoten en grijpen hun levens, vaak onbedoeld en onomkeerbaar, in elkaar. Zo geeft elke aflevering nieuwe, originele inkijkjes in andere subculturen van de stad.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 8

Recensies (2)

A'DAM - E.V.A - Seizoen 3

9

A'DAM - E.V.A - Seizoen 1

8.5

Nieuws (14)

A'DAM - E.V.A. is een Nederlandse dramaserie van de VARA, die te zien was vanaf maart 2011. De Amerikaanse zender NBC gaat een nieuwe versie van de serie maken.
31 okt 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 2 tot en met 8 oktober voor je op een rijtje gezet. Weetjes: Netflix heeft weer...
9 okt 2017
1
"It's Showtime everybody. Showtime" Gotham “Everybody has a Cobblepot.” Op 21 september is het vierde seizoen van Gotham van start te gaan. En als je denkt die naam Gotham komt me bekend voor dat klopt want Gotham is...
7 okt 2017

Populaire reacties (4)

-
19 feb 2013
Ik heb genoten! Wanneer komt er een vervolg?
-
14 aug 2012
Ik vond het een erg leuke serie. Knap zoals Amsterdam een rol kreeg en ook de Amsterdamse figuranten. Ik kijk uit naar het tweede seizoen!

Vergelijkbare series

Penoza
4 stemmen
Dexter
3 stemmen
Breaking Bad
2 stemmen
Homeland
2 stemmen
Friends
1 stem