Abby's

6.2 / 10
20 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.2 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:20 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:NBC
Abby's is een Amerikaanse komedieserie van de zender NBC. De serie ging in première op 28 maart 2019.

Zoals de excentrieke cast van personages die bij Abby's rondhangen je zal vertellen, heeft iedereen een bar nodig om thuis te noemen. Die van hen is een waterbassin zonder vergunning in de achtertuin van Abby, waar de drankjes goedkoop zijn en er veel gelachen wordt. Maar wat deze plek echt zo speciaal maakt, is Abby. Ze is een stoere vrouw zonder tijd voor onzin. Ze staat geen mobiele telefoons toe, een stoel aan de bar verdienen kost tijd, en het verliezen van een uitdaging betekent het drinken van een limige, zoete, niet-biercocktail - en haar vaste klanten zouden het niet anders willen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Abby's.

Nieuws (8)

ABC heeft opdracht gegeven om een pilot te maken van de dramaserie Wreckage, over overlevenden van een vliegtuigongeval.
1 feb 2020
The InBetween is een Amerikaanse bovennatuurlijke serie van de zender NBC. De serie ging van start op 29 mei 2019 en het eerste seizoen bestond uit tien afleveringen.
2 nov 2019
4
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van NBC. We hebben nu voordat het nieuwe seizoen begint een update gemaakt van de Peacock-zender series.
5 aug 2019