Zoey’s Extraordinary Playlist

7.5 / 10
42 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2020 - heden
NetwerkNBC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min2020 - heden
Genres:Dramedy
Netwerk:NBC
Zoey’s Extraordinary Playlist is een Amerikaanse dramedyserie van de zender NBC. De serie ging in première op 7 januari 2020.

Een zeer slimme computer-codeerder begint de meest innerlijke wensen en verlangens van de mensen om haar heen te horen via liedjes. Eerst vraagt ​​ze zich af of ze geestelijk gezond is, maar al snel beseft ze dat deze ongewenste vloek een ongelooflijk mooi cadeau kan zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Zoey’s Extraordinary Playlist.

Nieuws (6)

Hoewel de corona-crisis langzaam op zijn retour lijkt te zijn, zijn we nog steeds niet geheel uit de lock down. We mogen alweer een terrasje pakken maar gehele vrijheid is het nog niet. Hieronder het serienieuws uit de week van 8 - 14 juni.
ma 15 juni
1
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
ma 25 mei
Zoals met de meeste netwerken heeft ook NBC de productie van vele series moeten stoppen vanwege de corona-uitbraak. NBC heeft alle nieuwe finaledatums netjes op een rij gezet.
wo 8 april

Vergelijkbare series