Zoey’s Extraordinary Playlist

7.7 / 10
42 min
Muziek, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2020 - heden
NetwerkNBC
2x1  5 januari 2021Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:42 min2020 - heden
Genres:MuziekDramedy
Netwerk:NBC
Zoey’s Extraordinary Playlist is een Amerikaanse muzikale dramedyserie van de zender NBC. De serie ging in première op 7 januari 2020.

Een zeer slimme computer-codeerder begint de meest innerlijke wensen en verlangens van de mensen om haar heen te horen via liedjes. Eerst vraagt ​​ze zich af of ze geestelijk gezond is, maar al snel beseft ze dat deze ongewenste vloek een ongelooflijk mooi cadeau kan zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Zoey’s Extraordinary Playlist.

Nieuws (9)

De Peacock-zender heeft de plannen voor het schema voor januari 2021 aangekondigd. Daarin zitten twee 'nieuwe' series en een aantal terugkerende series/programma's.
zaterdag, 13:00
Ook in de week van 7 – 13 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 37.
ma 14 september
Na The CW komen ook FOX, CBS, ABC en NBC met de datums voor hun herfstprogrammering. Sommige van de Peacock-zender series zullen later van start gaan dan gebruikelijk.
28 aug 2020
1