Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 20-2023

Weekoverzicht 20-2023

Welk nieuws heb jij gemist van 15 tot en met 21 mei. MijnSerie heeft het voor je verzameld in weekoverzicht 20.
Serienieuws

Datums


Futurama


Goed nieuws voor de fans van de animatieserie Futurama. Het langverwachte nieuwe seizoen zal vanaf 24 juli wekelijks worden uitgezonden bij Hulu. De eerdere seizoenen zijn te streamen via Hulu.

New Amsterdam (2018)


Het allerlaatste vijfde seizoen van de medische serie New Amsterdam (2018) is vanaf 5 juni te zien bij Videoland, waar ook de eerdere vier seizoenen te streamen zijn. De ziekenhuisserie draait om de eigenzinnige maar briljante dokter Max Goodwin (Ryan Eggold), die de leiding heeft over het oudste openbare ziekenhuis in New York. Goodwin is vastbesloten om het onderbezette en slecht gefinancierde ziekenhuis weer nieuw leven in te blazen en terug te brengen naar de glorietijden van weleer. Het laatste seizoen van de serie, dat in februari van dit jaar ten einde kwam op de Amerikaanse televisie, bestaat uit dertien afleveringen. Vanaf 1 juni is het derde seizoen te zien bij Netflix.

Papadag


De serie Papadag is op dit moment in Nederland te zien ia NPO Plus, daar komt vanaf 1 juni verandering in. Seizoen 1 en 2 zijn vanaf die donderdag te zien bij Netflix. De dramedy volgt een aantal vaders die naast hun kinderen ook zo goed mogelijk proberen te dealen met hun (ex)partners, werk en ouders. Elke donderdag pakken ze een moment waarop ze elkaar (in wisselende samenstelling) treffen bij de zandbak in het park. In totaal heeft de serie zestien afleveringen.

Transplant


Vanaf dinsdag 6 juni is het derde seizoen van de medische dramaserie Transplant te zien bij FOXNL. In de start van het derde seizoen krijgt Bash ruzie met het nieuwe hoofd van de spoedeisende hulp, dokter Neeta Devi (Rekha Sharma), terwijl zijn collega Mags (Laurence Leboeuf) een kansarme patiënt probeert te redden. Een vierde seizoen is inmiddels aangekondigd door de Canadese zender CTV.

MijnSerie nieuws

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van mei die in week 21 van start of in première zullen gaan.-

Maandag 22 mei


Family Law (CA) – Seizoen 2 (Global)
Maryland – Serie première (ITV)
Zoey's Extraordinary Playlist - Seizoen 1 (FOXNL)

-

Vrijdag 26 mei


Anoniem – Serie première (BNNVARA)
Rabo de Peixe – Serie première (Netflix)

-

Zaterdag 27 mei


Non mi lasciare – Seizoen 1 (Canvas)
Suspect – Seizoen 1 (Eén)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten