Zac and Mia

7.8 / 10
20 min
Drama, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
2seizoenen/24afleveringen/2017 - 2019 
NetwerkHulu
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:20 min20172019 (Beëindigd)
Genres:DramaRomantiek
Netwerk:Hulu
Zac and Mia is een Amerikaanse romantische dramaserie van de zender Hulu (voorheen go90). De serie ging in première op 7 november 2017.

De laatste persoon die Zac had verwacht in de kamer naast die van hem, is een meisje zoals Mia: boos, snel op haar teentjes getrapt en met een twijfelachtige muzieksmaak. In de echte wereld zou hij nooit bevriend met haar (willen) raken. Maar in het ziekenhuis gelden andere regels, en wat begint met kloppen op de muur, leidt naar een briefje - en ten slotte een vriendschap die ze allebei niet aan hadden zien komen. Je hebt moed nodig in het ziekenhuis: en een ander soort moed dan in de gewone wereld. In één van deze werelden heeft Zac Mia nodig. En in de andere wereld heeft Mia Zac nodig. Of misschien hebben ze elkaar allebei nodig, altijd.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2

Vergelijkbare series

All Night
3 stemmen
Awkward.
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Zac and Mia