Zac and Mia

7.9 / 10
20 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
2seizoenen/24afleveringen/2017 - heden
Netwerkgo90
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Ziggo
Looptijd:20 min2017 - heden
Genres:Drama
Netwerk:go90
Zac and Mia is een Amerikaanse dramaserie van de zender go90. De serie ging in première op 7 november 2017.

De laatste persoon die Zac had verwacht in de kamer naast die van hem, is een meisje zoals Mia: boos, snel op haar teentjes getrapt en met een twijfelachtige muzieksmaak. In de echte wereld zou hij nooit bevriend met haar (willen) raken. Maar in het ziekenhuis gelden andere regels, en wat begint met kloppen op de muur, leidt naar een briefje - en ten slotte een vriendschap die ze allebei niet aan hadden zien komen. Je hebt moed nodig in het ziekenhuis: en een ander soort moed dan in de gewone wereld. In één van deze werelden heeft Zac Mia nodig. En in de andere wereld heeft Mia Zac nodig. Of misschien hebben ze elkaar allebei nodig, altijd.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 2
0 / 12

Recensies (1)

Zac and Mia - Seizoen 1

8.5

Nieuws (1)

Ook voor de maand februari hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
30 jan 2019

Vergelijkbare series

All Night
3 stemmen
Awkward.
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem