Young & Hungry

7.9 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
8
Christel van der Spoel geeft "Young & Hungry - Seizoen 1 (Eerste deel)" een 8.
Geschreven door Christel van der Spoel op 29 oktober 2014.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Young & Hungry - Seizoen 1 (Eerste deel)

Toen ik Young & Hungry ging kijken, had ik niet verwacht dat ik het zo’n leuke serie zou vinden. Onder het mom ‘wat moet ik anders gaan kijken’ begon ik aan de serie. Tegen de tijd dat ik de laatste aflevering keek die uit was, had ik pas door dat ik ‘m in een mum van tijd heb gezien. Absoluut een aanrader.

Young & Hungry gaat over de enthousiaste Gabi Diamond (Emily Osment, Hannah Montana). Ze is blut en wanhopig op zoek naar werk. Ze wordt aangenomen bij de rijke zakenman Josh (Jonathan Sadowski, Mean Girls) als persoonlijke kok. Samen met huishulp Yolanda (Kim Whitley, We Bought a Zoo) en assistent Elliot (Rex Lee, Suburgatory) zorgen ze dat alles in het huis van Josh goed verloopt. Maar lang niet alles loopt op rolletjes. De drie gaan van de ene gênante gebeurtenis naar de ander.

Zo is Gaby een ster als het gaat om onhandige dingen doen. Ze denkt soms niet zo goed na over wat ze zegt, wat voor de kijkers hilarisch is, maar soms ook enorm tenenkrommend. Daarnaast heeft Gaby niet zoveel geluk in de liefde. Best sneu, maar ze weet er iedere keer weer een grappige twist aan te geven.

De eerste afleveringen van de serie waren naar mijn idee gewoon grappige afleveringen, maar er zat nog niet echt een verhaal in. Als je nog niks van de serie had gezien, kan je het zo oppakken. Dat je de afleveringen zo weer kan oppakken, is nog steeds het geval. Maar er komt wel steeds meer een verhaal in de serie te zitten. Dat is toch wel heel fijn, omdat je de personages nu beter leert kennen. Je zag de personages eerst alleen als grappige personen, maar nu zie je ook dat ze allemaal een gevoelige kant hebben.

Als je geen zin hebt om een serie te kijken, waar je je hoofd echt bij moet houden, is Young & Hungry perfect voor je. De afleveringen duren maar 20 minuten en zitten vol met humor. Per aflevering moet je wel lachen, je kan de aflevering niet stil doorkomen. Een echte aanrader!
Volg Young & Hungry
Vorige aflevering
Young & Yacht'in
Young & Yacht'in
05x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

Y: The Last Man - Eerste drie afleveringen

6.5

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. - Seizoen 5

8

Onder vuur - Eerste aflevering

7.5

Atypical - Seizoen 4

7

Pennyworth - Seizoen 2

7.5

The Coroner - Seizoen 1 (DVD)

7