Wild Bill

7.2 / 10
47 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - 2020 
NetwerkITV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:47 min20192020 (Beëindigd)
Genres:Politie
Netwerk:ITV
Wild Bill is een Britse politieserie van de zender ITV. De serie ging in première op 12 juni 2019.

Wanneer de Amerikaanse agent Bill Hixon, die op het platteland van Engeland tot hoofdcommissaris is benoemd, met zijn 14-jarige dochter Kelsey in Boston, Lincolnshire arriveert, hoopt hij dat ze hun pijnlijke recente verleden kunnen ontvluchten. Maar deze onbekende, niet onder de indruk zijnde gemeenschap zal Bill dwingen om alles over zichzelf in vraag te stellen en zich af te vragen of het Boston is die Bill nodig heeft, of Bill die Boston nodig heeft?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Wild Bill.

Nieuws (2)

Een prachtige update, prijsvragen, World on Fire, A Very English Scandal, The Mallorca Files en Wild Bill. Dit en veel meer nieuws dat uitkwam van 11 tot en met 17 november lees je in dit overzicht van week 46.
18 nov 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 3 tot en met 10 juni voor je op een rijtje gezet.
11 jun 2019

Vergelijkbare series

Hustle
1 stem
Bones
1 stem
Weeds
1 stem
Leverage
1 stem
Castle
1 stem