What do you do at the end of the world? Are you busy? Will you save us?

5.7 / 10
25 min
Drama, Sciencefiction, Fantasy, Romantiek, Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
5.7 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkAT-X
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20172017 (Beëindigd)
Netwerk:AT-X
What do you do at the end of the world? Are you busy? Will you save us? is een Japanse animatieserie van de zender AT-X. De serie ging in première op 11 april 2017.

Vijfhonderd jaar zijn verstreken sinds de mens ging uitgestorven in de handen van de angstaanjagende en mysterieuze 'Beasts'. De overlevende races maken nu hun huizen op drijvende eilanden in de hemel, buiten het bereik van alle, maar de meeste mobiele Beasts.

Slechts een kleine groep van jonge meisjes, de Kabouters, kan de oude wapens die nodig is om invasies van deze wezens af te weren hanteren. Into onstabiel en vluchtig het leven van de meisjes, waarbij een oproep tot een zekere dood op ieder moment kon komen, komt een onwaarschijnlijke karakter: een jonge man, die vijfhonderd jaar geleden alles in zijn definitieve slag verloren, de laatste levende mens ontwaakt uit een lange, ijzige slaap.

Niet in staat om langer te vechten, Willem wordt de vader dat de meisjes nooit gehad, de zorg voor en het voeden van hen zelfs als hij worstelt het reine te komen met zijn nieuwe leven, waarin hij voelt de pijn van het hulpeloos te wachten voor zijn dierbaren terug naar huis van het slagveld dat zijn 'dochter' once voor hem voelde zo lang geleden. Samen Willem en de meisjes geleidelijk aan komen om te begrijpen wat familie betekent en wat is echt de moeite waard te beschermen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie What do you do at the end of the world? Are you busy? Will you save us?.
What do you do at the end of the world? Are you busy? Will you save us?