Westworld

8.1 / 10
58 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
za 21 maart
Liar, Castlevania, Oogappels, Westworld, Elite, Ozark deze en veel meer series die zullen starten in maart 2020
vr 28 februari
Friends reünie, een vacature, datums, nieuwe series, pilots, castingnieuws: dit en meer nieuws in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 februari.
ma 24 februari
Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. Het derde seizoen gaat in maart van start.
vr 21 februari
4
Awkwafina is Nora from Queens, Tosh.0, Insecure, JETT, Warrior (2019), Sorry For Your Loss, Limetown, Dollface en Wu-Tang: An American Saga en The World According to Jeff Goldblum. Deze en meer series in het weekoverzicht van 13 tot en met 19 januari.
ma 20 januari
Mare of Easttown is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De startdatum van de serie is nog niet bekend.
di 14 januari
Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. Tot nu toe zijn er twee seizoenen en in totaal twintig afleveringen verschenen.
ma 13 januari
Mrs. America is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van de zender FX. Mrs. America vertelt de moderne geschiedenis van de vrouwenbeweging en is gemaakt door Dahvi Waller (Mad Men).
zo 12 januari
Borgen is een Deense politieke dramaserie van de zender DR1. Er zijn drie seizoenen verschenen tussen 2010 en 2013.
28 nov 2019
Een prachtige update, prijsvragen, World on Fire, A Very English Scandal, The Mallorca Files en Wild Bill. Dit en veel meer nieuws dat uitkwam van 11 tot en met 17 november lees je in dit overzicht van week 46.
18 nov 2019
Lisa Joy en Jonathan Nolan, de makers van de populaire serie Westworld van HBO, gaan de futuristische dramaserie The Peripheral realiseren voor Amazon.
14 nov 2019
Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2016 en inmiddels zijn er twee seizoenen verschenen.
11 nov 2019