Westworld

8.1 / 10
58 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Awkwafina is Nora from Queens, Tosh.0, Insecure, JETT, Warrior (2019), Sorry For Your Loss, Limetown, Dollface en Wu-Tang: An American Saga en The World According to Jeff Goldblum. Deze en meer series in het weekoverzicht van 13 tot en met 19 januari.
Vandaag, 09:00
Mare of Easttown is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De startdatum van de serie is nog niet bekend.
dinsdag, 12:00
Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. Tot nu toe zijn er twee seizoenen en in totaal twintig afleveringen verschenen.
ma 13 januari
Mrs. America is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van de zender FX. Mrs. America vertelt de moderne geschiedenis van de vrouwenbeweging en is gemaakt door Dahvi Waller (Mad Men).
zo 12 januari
Borgen is een Deense politieke dramaserie van de zender DR1. Er zijn drie seizoenen verschenen tussen 2010 en 2013.
do 28 november
Een prachtige update, prijsvragen, World on Fire, A Very English Scandal, The Mallorca Files en Wild Bill. Dit en veel meer nieuws dat uitkwam van 11 tot en met 17 november lees je in dit overzicht van week 46.
ma 18 november
Lisa Joy en Jonathan Nolan, de makers van de populaire serie Westworld van HBO, gaan de futuristische dramaserie The Peripheral realiseren voor Amazon.
do 14 november
Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2016 en inmiddels zijn er twee seizoenen verschenen.
ma 11 november
Borgen is een Deense politieke dramaserie van de zender DR1. De serie ging in première in september 2010 en er verschenen drie seizoenen met in totaal dertig afleveringen.
za 26 oktober
Katja Herbers houdt één van de hoofdrollen in de Amerikaanse bovennatuurlijke serie Evil. De Nederlandse actrice heeft bijgetekend voor een tweede seizoen van de serie.
wo 23 oktober
1
Netflix heeft in januari het groene licht gegeven voor de nieuwe serie Shadow and Bone, gebaseerd op twee boeken van Leigh Bardugo.
3 okt 2019
1
De Saturn Awards worden jaarlijks uitgereikt en belonen daarmee de beste sciencefiction-, fantasy- en horrorseries, films, theater en home media-uitgaves. MijnSerie concentreert zich, zoals altijd, op de series.
15 sep 2019