Leuk?
5
3
Bekijk stemmen

Westworld gecanceld door HBO

Westworld heeft zijn deuren gesloten. De HBO-serie is geannuleerd, dus er zal geen vijfde seizoen komen.

Het vierde seizoen van Westworld, bestaande uit acht afleveringen, zag de kijkcijfers flink dalen en werd van juni tot augustus uitgezonden.

Westworld

De sciencefiction-thrillerserie Westworld heeft Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul, Angela Sarafyan en James Marsden in de cast, met Ariana DeBose, Aurora Perrineau en Daniel Wu in bijrollen. De dramaserie, gemaakt door Jonathan Nolan en Lisa Joy, speelt zich af in een prijzig, futuristisch themapark, waar bezoekers betalen om hun Wild West-fantasieën uit te voeren terwijl ze interactie hebben met levensechte robot-hosts. Het vierde seizoen begint zeven jaar na het einde van het derde seizoen en is een duistere odyssee die draait om het lot van het leven op aarde.

Een verklaring van HBO ging over de annulering: "In de afgelopen vier seizoenen hebben Lisa en Jonah kijkers meegenomen op een geestverruimende odyssee, waarbij ze de lat bij elke stap hoger legden. We zijn hen enorm dankbaar, samen met hun enorm getalenteerde cast, producers en crew, en al onze partners bij Kilter Films, Bad Robot en Warner Bros. Television. Het was een sensatie om met hen mee te gaan op deze reis.”
Video on youtube
Vorige aflevering
Que Será, Será
Que Será, Será
04x08
Leuk?
5
3
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_Futsudo
06 nov 2022 10:19 -
Kijkcijfers dalen. Dat zal dan ongetwijfeld met het iets mindere seizoen 3 te maken hebben gehad want persoonlijk vond ik seizoen 4 weer geweldig. Dit is balen want Westworld is een van mijn favoriete series.
Reageer
avatar_vvandraanen
06 nov 2022 10:19 -
Wat jammer! Het laatste seizoen heb ik nog niet gezien. Maar ik vind dit een van de beste series van de afgelopen jaren.
Reageer
avatar_Spheric
06 nov 2022 10:24 - 06 nov 2022 10:29
Ik was nog min of meer gehyped voor het 4e seizoen want had de vorige 3 nog eens herbekeken om volledig mee te zijn. Totaal de interesse verloren harlverwege dat seizoen en tegen het eind kon het me eigenlijk geen fck meer schelen. Alles was mogelijk en niemand kon echt doodgaan, dat maakte het te langdradig voor me... Het eerste seizoen blijft het beste! Persoonlijk vind ik het dus niet erg dat er een einde aan gekomen is
Reageer
avatar_BlackBiker
06 nov 2022 11:23 -
Jammer! Na een zwakker derde seizoen was het vierde seizoen wel weer heel ok. Op zich zijn delen van het verhaal aardig afgehecht, maar is waren nog aanknopingspunten genoeg voor nog een gaaf seizoen...
Reageer
avatar_riccos
06 nov 2022 18:37 - 06 nov 2022 17:38
Heb genoten was een mooie serie
Reageer
avatar_Aspergio
09 nov 2022 00:34 -
Seizoen 4 was weer geweldig en ze hadden de serie daar perfect kunnen eindigen, de makers hebben er alleen voor gekozen om het verhaal toch door te laten gaan. Daarom zitten we nu helaas met een geniale serie zonder einde.
Reageer
Westworld