Wentworth

8.5 / 10
46 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.5 / 10
9seizoenen/90afleveringen/2013 - heden
NetwerkShowcase
9x1 18 mei 2021Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:46 min2013 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Showcase
Wentworth is een Australische dramaserie van de zender Showcase. De serie ging in première op 1 mei 2013.

Wentworth volgt het leven van Bea Smith in de gevangenis Wentworth. De serie begint met Bea's vroegen dagen in de gevangenis. Het is een moderne bewaakte gevangenis, waar je ziet hoe een vrouw en moeder van de buitenwijken uitgroeit tot iemand aan de top zonder rivaliteit.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 4
0 / 12
Seizoen 5
0 / 12
Seizoen 6
0 / 12
Seizoen 7
0 / 10
Seizoen 8
0 / 10
Seizoen 9
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Wentworth.

Nieuws (9)

Ook voor de maand mei 2021 hebben we alles* op een rijtje gezet. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.
donderdag, 11:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
1 sep 2020
Weekoverzicht van 8 tot en met 14 mei. * Weetjes: -Na zes seizoenen zijn er eindelijk echte concrete plannen voor een filmversie van de Britse serie Downton Abbey. In september zouden de opnames van start gaan. Het...
15 mei 2017
2

Populaire reacties (3)

8.4
09 apr 2016
Ik ben zelf nog maar net halverwege het eerste seizoen maar vind het nu al stukken beter dan OITNB ondanks het ontbreken van Laura Prepon en Taryn Manning.
De reden hiervoor is vrij simpel.
Bij Wentworth heb ik nooit het gevoel dat men in oeverloos gelul overgaat om iets te vertellen, het is gewoon veel vlotter dan OITNB.
In tegenstelling tot bij OITNB zijn flashbacks beperkt tot zover dat ze nodig zijn. Ze worden ook nooit storend en onderbreken de rest van het verhaal niet terwijl je toch in elke aflevering iets meer te weten komt van iemands achtergrond en/of de reden dat zij in Wentworth zit.
Verder blijven de verhoudingen tussen 2 vrouwen die de macht willen binnen de gevangenis het geheel boeiend houden terwijl er verder nog, met een onopgeloste moord binnen de gevangenis, een rode draad door het verhaal blijft lopen.
Kijken dus !
-
01 jun 2015
De originele versie van Celblok H. Beter acteerwerk uiteraard. Als je van Orange is the New Black houdt vindt je dit ook leuk. Al zijn er zeer veel overeenkomsten met OITNW, het blijft leuk.

Vergelijkbare series

Celblok H
9 stemmen
Dexter
3 stemmen
Suits
3 stemmen
Homeland
3 stemmen