Wentworth

8.5 / 10
46 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_TheThom
10
26 aug 2021 13:37 - 22 sep 2021 04:50
Ben het eens met de sprekers hieronder, ik ben driftig op zoek naar afl. 1 van seizoen 9, maar ik vind helaas nog niets, weet iemand of hij wel uitgezonden is?
Reageer
avatar_CC11
8.4
09 apr 2016 15:47 - 22 sep 2021 04:49
Ik ben zelf nog maar net halverwege het eerste seizoen maar vind het nu al stukken beter dan OITNB ondanks het ontbreken van Laura Prepon en Taryn Manning.
De reden hiervoor is vrij simpel.
Bij Wentworth heb ik nooit het gevoel dat men in oeverloos gelul overgaat om iets te vertellen, het is gewoon veel vlotter dan OITNB.
In tegenstelling tot bij OITNB zijn flashbacks beperkt tot zover dat ze nodig zijn. Ze worden ook nooit storend en onderbreken de rest van het verhaal niet terwijl je toch in elke aflevering iets meer te weten komt van iemands achtergrond en/of de reden dat zij in Wentworth zit.
Verder blijven de verhoudingen tussen 2 vrouwen die de macht willen binnen de gevangenis het geheel boeiend houden terwijl er verder nog, met een onopgeloste moord binnen de gevangenis, een rode draad door het verhaal blijft lopen.
Kijken dus !
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_CC11
12 apr 2016 22:42
Bijgewerkt op: 22 sep 2021 04:49
Ik heb inmiddels alle drie seizoenen uitgekeken en dit is echt wel een goeie serie. Behalve... de finale van seizoen drie die wat mij betreft de pret toch een beetje vergalt.
Tot daarvoor wordt het verhaal steeds goed opgebouwd en in een uitstekend tempo vertelt. Het gaat werkelijk nooit ergens vervelen en kent eigenlijk geen afleveringen die minder zijn ten opzichte van de andere.
Tenminste toch niet tot de finale van seizoen drie waar iemand het idee moet gehad hebben om eens alles uit de kast te halen en het iets spectaculairder aanpakken...
Dat had men dus beter niet gedaan want het haalt voor mij de totaalscore over de drie seizoenen met een half punt omlaag.
Heel jammer, en ik mag hopen dat men zich terug herpakt voor het vierde seizoen want deze serie is echt beter dan OITNB.
Reageer
avatar_anonymous
-
01 jun 2015 11:41 -
De originele versie van Celblok H. Beter acteerwerk uiteraard. Als je van Orange is the New Black houdt vindt je dit ook leuk. Al zijn er zeer veel overeenkomsten met OITNW, het blijft leuk.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Avatar TheThom
08x01
TheThom
16 jun 14:21
Oké bedankt, dan heb ik enig houvast, ik kijk echt naar deze serie uit, ik heb hem ook helemaal vertaald.
Avatar Mandy1966
08x01
Mandy1966
16 jun 14:06
Zoals het nu staat gaat het nog door. Mar dat kan zomaar weer veranderen. Helaas kan ik je dus geen zekerheid geven. Maar op de Twitter pagina van Wenthorth staat nog steeds de 28ste als startdatum, dus ik ga van het postitieve uit.
Avatar TheThom
08x01
TheThom
16 jun 13:28
Is deze datum zeker, dit i.v.m. corona?
Wentworth