We Are Who We Are

-
50 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Chloë Sevigny speelt in HBO-serie We Are Who We Are

Actrice Chloë Sevigny is te zien in de nieuwe serie We Are Who We Are, die wordt gemaakt door HBO en Sky.

Het is een serie van Luca Guadagnino. We Are Who We Are is een coming of age-verhaal over twee Amerikaanse tieners die, samen met hun militaire en civiele ouders, op een Amerikaanse militaire basis in Italië wonen. De serie gaat over vriendschap, eerste liefde en alle aspecten van tiener zijn.


Chloë Sevigny

Nieuwkomers in de serie zijn Ben Taylor en Francesca Scorsese, de dochter van Martin Scorsese. Actrice Chloë Sevigny was eerder te zien in de series Bloodline, Those Who Kill (US) en The Mindy Project. Welke rol zij precies speelt in We Are Who We Are wordt binnenkort bekend, evenals de lanceerdatum van de serie.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Freeform heeft de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) gecanceld, er komt geen vierde seizoen.
Gisteren, 10:00
2
Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
woensdag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
woensdag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
woensdag, 12:00
1
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
woensdag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
dinsdag, 15:00