Wayward Pines

7.6 / 10
43 min
Mysterie, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Fox maakt zomerdatums en finaledatums bekend

Fox heeft vijf startdatums bekend gemaakt voor aankomende zomerseries:

De nieuwe event serie Wayward Pines zal op 14 mei in première gaan. De intense psychologische thriller Wayward Pines zal tien afleveringen krijgen en is gebaseerd op de internationale bestseller boekenreeks van Blake Crouch. M. Night Shyamalan (The Sixth Sense en Signs) zal de boeken tot leven brengen in de televisieserie. Oscar genomineerde Matt Dillon (Crash) is een geheime dienst agent die de opdracht heeft gekregen om twee vermiste federale agenten op te sporen, maar zijn onderzoek roept alleen maar meer vragen op. Wayward Pines start gelijktijdig in meer dan 125 landen, en zal ‘s werelds grootste dag-en-datum lancering voor een gescripte serie ooit worden.

Het zesde seizoen van Masterchef (US) zal op 20 mei van start gaan en daarin zullen gastheer en meesterkok Gordon Ramsey en bejubelde chef Graham Elliot gezelschap krijgen van jurylid Christina Tosi, gerenommeerde patissier en oprichter en eigenaar van de Milk Bar in New York City. Op woensdag 20 mei zal een twee uur durende special het begin inluiden van een seizoen vol culinaire hoogstandjes en uitdagingen.

De populaire quiz Are You Smarter Than a 5th Grader?, dat nieuw leven is ingeblazen door Fox, zal op 26 mei terugkeren. Gewone volwassenen moeten hun geluk beproeven in een reeks van vragen die gericht zijn op het vijfde niveau op lagere scholen. Er zullen vragen worden gesteld aan de volwassenen die in de leerboeken van de lagere school staan. Er zijn vijf kinderen als klasgenoten die de volwassenen door het proces kunnen helpen. De deelnemers hebben de mogelijkheid om 10 vragen te beantwoorden over verschillende onderwerpen voor 500.000 dollar en een extra vraag om een miljoen dollar te winnen. Are You Smarter Than a 5th Grader? zal nieuwe wendingen en elementen omvatten voor een nieuwe generatie van kijkers. Jeff Foxworthy zal terugkeren als gastheer.

De danswedstrijd So You Think You Can Dance zal voor een 12de serie terugkeren op 1 juni. Dit zal gebeuren op een nieuwe avond en met een nieuwe twist. De serie zal de meest getalenteerde dansers uit America laten zien, gepresenteerd door Cat Deeley en met terugkerend jurylid Nigel Lythgoe maar met nieuwe juryleden Paula Abdul en Jason Derulo.

De nieuwe quiz bij Fox, Boom!, zal beginnen op 25 juni. Boom! combineert drama met humor en hoge inzetten in een met pret gevulde in slijm geweekte entertainmentquiz, gepresenteerd door Tom Papa.

En als aanvulling op de première en startdatums heeft Fox ook de seizoensfinale van 11 series aangekondigd, zie hieronder de complete lijst:

30 april
Backstrom

4 mei
Gotham

5 mei
New Girl
Weird Loners (start op 31 maart)

13 mei
American Idol

17 mei
The Simpsons
Brooklyn Nine-Nine
Family Guy

18 mei
The Following

4 juni
Bones

9 juni
Hell’s Kitchen (US)

Ga jij kijken naar de nieuwe serie Wayward Pines?

Shannyn Sossamon, Carla Gugino en Melissa Leo
Vorige aflevering
Bedtime Story
Bedtime Story
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Walter74
17 maa 2015 23:54 -
Wayward Pines ga ik zeker kijken. Hij lijkt me erg spannend.
Reageer
Wayward Pines