Warren

6,0 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
6,0 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - heden
NetwerkBBC One
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min2019 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:BBC One
Warren is een Britse komedieserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 25 februari 2019.

Warren is gedwongen te verhuizen van het zuiden naar Preston als de vader van zijn partner Anne ziek wordt. Hij is plotseling in een omgeving die hij niet leuk vindt, met een baan waar hij emotioneel niet geschikt voor is en zorgt voor twee stiefzoons die hij nooit gewild heeft.
Warren houdt van Anne en op de één of ander manier manier ziet Anne het goede in Warren, maar hij is een betweter en zijn uitgesproken mening zorgt onvermijdelijk voor conflicten, chaos en rampen voor de mensen in zijn omgeving en vooral voor hemzelf.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Warren.

Nieuws (1)

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 18 tot en met 24 februari voor je op een rijtje gezet.
25 feb 2019

Populaire reacties (1)

-
24 mrt 2019
Ik zag de foto met Martin C., zijn verondwaardige, geagiteerde hoofd uit raampje van auto, dacht: Yes.!, lekker lachen...Maar tot nu toe..Mwah.