Vlucht HS13

7.3 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkKRO-NCRV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20162016 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:KRO-NCRV
Vlucht HS13 is een Nederlandse dramaserie van de zender KRO-NCRV. De serie ging in première op 4 september 2016.

In Vlucht HS13 ontmoeten we Liv die krijgt te horen dat een vliegtuig met haar man Simon aan boord is neergestort. Later blijkt uit de passagierslijst dat Simon nooit in het toestel heeft gezeten. Liv doet een schokkende ontdekking die voor haar een steeds groter wordende puzzel wordt. Haar ambitieuze echtgenoot Simon, de liefhebbende vader van hun zoontje, blijkt namelijk een heel ander persoon te zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

Vlucht HS13 - Eerste aflevering

7.5

Nieuws (21)

In week 30 van 20 tot en met 26 juli ging de eerste [email protected] van start. Het vele nieuws wat daar vandaan komt vind je terug op MijnSerie. Mocht je wat hebben gemist, wij hebben het hieronder voor je verzameld.
ma 27 juli
De Nederlandse dramaserie Vlucht HS13, met Katja Schuurman (Nieuwe Buren) en Daniël Boissevain (Zomer in Zeeland), verschijnt in augustus bij Ziggo Movies & Series.
vr 24 juli
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
do 4 juni

Populaire reacties (3)

6
03 nov 2016
Dacht in het begin dat het een spannende serie ging worden maar niets is minder waar, als de politie in Nederland echt zo te werk gaat houdt ik mijn hart vast.. wat een sof. Vooral de laatste aflevering het leek wel of ze die even snel hadden afgeraffeld, terwijl er nog voldoende was wat opgelost moest worden, zeker genoeg voor nog 2 afleveringen. Jammer
7
01 nov 2016
Sluit me aan bij Deaken. Zat achteraf toch met een gevoel van: Is dit het nu? Jammer. Want het verhaal had zeker potentie

Vergelijkbare series

Penoza
3 stemmen
Nieuwe Buren
3 stemmen
KLEM
3 stemmen
Homeland
2 stemmen
SON
2 stemmen