Vlucht HS13

7.3 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkKRO-NCRV
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20162016 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:KRO-NCRV
Vlucht HS13 is een Nederlandse dramaserie van de zender KRO-NCRV. De serie ging in première op 4 september 2016.

In Vlucht HS13 ontmoeten we Liv die krijgt te horen dat een vliegtuig met haar man Simon aan boord is neergestort. Later blijkt uit de passagierslijst dat Simon nooit in het toestel heeft gezeten. Liv doet een schokkende ontdekking die voor haar een steeds groter wordende puzzel wordt. Haar ambitieuze echtgenoot Simon, de liefhebbende vader van hun zoontje, blijkt namelijk een heel ander persoon te zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

Vlucht HS13 - Eerste aflevering

7.5

Nieuws (18)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 3 februari
2
Outlander, Manhunt, Brooklyn Nine-Nine, Hollands Hoop, Homeland, Strike Back, Meisje van Plezier en Zondag met Lubach: allemaal series die in februari weer van start gaan.
do 30 januari
De zondagavond van NPO 3 is het terrein van dramaseries als Penoza, Smeris en Vlucht HS13. Aan het eind van de zomer is daar de nieuwe titel Grenslanders van AVROTROS en VRT te zien.
16 jul 2019

Populaire reacties (3)

6
03 nov 2016
Dacht in het begin dat het een spannende serie ging worden maar niets is minder waar, als de politie in Nederland echt zo te werk gaat houdt ik mijn hart vast.. wat een sof. Vooral de laatste aflevering het leek wel of ze die even snel hadden afgeraffeld, terwijl er nog voldoende was wat opgelost moest worden, zeker genoeg voor nog 2 afleveringen. Jammer
7
01 nov 2016
Sluit me aan bij Deaken. Zat achteraf toch met een gevoel van: Is dit het nu? Jammer. Want het verhaal had zeker potentie

Vergelijkbare series

Penoza
3 stemmen
Nieuwe Buren
3 stemmen
KLEM
3 stemmen
SON
2 stemmen
24
1 stem