Vlucht HS13

7.3 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Vlucht HS13 binnenkort te zien bij Ziggo Movies & Series

De Nederlandse dramaserie Vlucht HS13, met Katja Schuurman (Nieuwe Buren) en Daniël Boissevain (Zomer in Zeeland), verschijnt in augustus bij Ziggo Movies & Series.

Marion Pauw (In Therapie) en Elle van Rijn (Dokter Tinus) bedachten Vlucht HS13, een bewerking van de Turkse serie SON. De serie ging 4 september 2016 in première bij KRO-NCRV en is al te bekijken bij NPO Plus en Videoland. De dramaserie, met Katja Schuurman (Nieuwe Buren) in de hoofdrol, zal vanaf 17 augustus ook te zien zijn bij Ziggo Movies & Series.

Vlucht HS13 volgt Liv, die te horen krijgt dat een vliegtuig met haar man Simon (Daniël Boissevain, Zomer in Zeeland) aan boord is neergestort. Liv doet een schokkende ontdekking die voor haar een steeds groter wordende puzzel wordt. Haar ambitieuze echtgenoot Simon, de liefhebbende vader van hun zoontje, blijkt namelijk een heel ander persoon te zijn.

Vorige aflevering
The End
The End
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
2
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1
Amazon Prime Video werkt aan een spin-off van de Amerikaanse superheldenserie The Boys. De spin-off zal draaien om een school, speciaal voor jonge superhelden.
Gisteren, 16:00