Vlucht HS13

7.3 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Vlucht HS13 binnenkort te zien bij Ziggo Movies & Series

De Nederlandse dramaserie Vlucht HS13, met Katja Schuurman (Nieuwe Buren) en Daniël Boissevain (Zomer in Zeeland), verschijnt in augustus bij Ziggo Movies & Series.

Marion Pauw (In Therapie) en Elle van Rijn (Dokter Tinus) bedachten Vlucht HS13, een bewerking van de Turkse serie SON. De serie ging 4 september 2016 in première bij KRO-NCRV en is al te bekijken bij NPO Plus en Videoland. De dramaserie, met Katja Schuurman (Nieuwe Buren) in de hoofdrol, zal vanaf 17 augustus ook te zien zijn bij Ziggo Movies & Series.

Vlucht HS13 volgt Liv, die te horen krijgt dat een vliegtuig met haar man Simon (Daniël Boissevain, Zomer in Zeeland) aan boord is neergestort. Liv doet een schokkende ontdekking die voor haar een steeds groter wordende puzzel wordt. Haar ambitieuze echtgenoot Simon, de liefhebbende vader van hun zoontje, blijkt namelijk een heel ander persoon te zijn.

Vorige aflevering
The End
The End
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde seizoen is al te bekijken bij NPO Plus, maar vanaf begin volgende maand zal er wekelijks een aflevering worden uitgezonden bij NPO2 en NPO Start.
Gisteren, 16:00
Begin volgende maand verschijnen de eerste acht afleveringen van het vierde seizoen van de medische dramaserie The Good Doctor bij Videoland.
Gisteren, 15:00
Babou Ceesay (Guerrilla) gaat de hoofdrol vervullen in Wolfe, daarnaast is er meer casting nieuws over de serie die Paul Abbott (Shameless) schreef voor Sky.
Gisteren, 12:00
Eind maart verschijnt de nieuwe animatieserie Invincible bij Amazon Prime Video. De serie is afkomstig van Robert Kirkman (The Walking Dead).
Gisteren, 11:00
Paapa Essiedu (I May Destroy You) zal de hoofdrol spelen in Extinction, een nieuwe die Joe Barton (Giri/Haji) schreef voor Sky.
Gisteren, 10:00
1
Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf augustus 2020 tot en met januari 2021.
Gisteren, 09:00