Vivir sin permiso

8.1 / 10
70 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
2seizoenen/23afleveringen/2018 - 2020 
NetwerkTelecinco
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:70 min20182020 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Telecinco
Vivir sin permiso is een Spaanse dramaserie van de zender Telecinco. De serie ging in première op 24 september 2018.

Het verhaal van Wonen zonder toestemming ontwikkelt zich in Galicië en concentreert zich op Nemesio's geschiedenis 'Nemo' Bandeira, een man die altijd verbonden was met de activiteiten van de Galicische drugshandel. Nu is Nemo erin geslaagd om zijn record witter te maken en is het een van de belangrijkste zakenmensen van de provincie. Maar zijn welzijn is afgekapt wanneer hij de ziekte van Alzheimer voor hem detecteert. De zakenman probeert het te verbergen ten koste van alles, terwijl het begint met de keuze van zijn opvolger.

Het is hier wanneer zijn twee legitieme kinderen een gevecht om de macht beginnen om diegene aan te tonen die het beste is om gedaan te worden door de nalatenschap van zijn vader. Aan de andere kant is zijn peetzoon Mario Mendoza, een briljante advocaat, a priori het meest voorbereid, maar Nemo heeft een moreel conflict en is dat het niet van zijn bloed is. Oost, dat verlangt naar deze erfenis, gebruikt zijn aantrekkingskracht en goede plant in een plan dat hem ertoe brengt om de ergste vijand te worden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Vivir sin permiso.

Populaire reacties (4)

avatar Droppie58
9
31 maa 2019
Spannende en goed geacteerde serie, zoals meer Spaanse series heden ten dage. Aan te bevelen.
avatar patries76
10
24 okt 2020
Wat een goddelijke brilliante serie. Heb er van genoten 👌 👌 Een aanrader ✅

Vergelijkbare series

Vivir sin permiso