Van God Los

7.8 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
7.8 / 10
4seizoenen/31afleveringen/2011 - 2017 
NetwerkBNNVARA
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20112017 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:BNNVARA
Van God Los is een Nederlandse misdaadserie van de zender BNN. De serie ging in première op 22 mei 2011.

Van God Los is een drama serie geinspireerd op waargebeurde verhalen. De aanpak van de serie is dan ook uitdrukkelijk niet het maken van een reconstructie of het exact navertellen van een waargebeurd verhaal. Daarom doen wij binnen de serie of daarbuiten geen expliciete verwijzingen naar bestaande gevallen waarop de afleveringen in meer of mindere mate geïnspireerd zijn.

Het doel van de serie is om inzicht te geven in heftige misdaden die tot de realiteit van alledag behoren, wij hebben niet als doel om bepaalde gevallen op te rakelen of daar de aandacht op te vestigen. Er is nadrukkelijk gekozen voor de vorm van een fictief verhaal.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 6
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 6
Seizoen 4

Populaire reacties (7)

avatar Waku
7
28 jan 2014
Kwaliteit is per aflevering verschillend. Ijzersterke verhalen en acteerwerk wordt afgewisseld met soms matige en mindere episodes. Toch in zijn geheel genomen is de "Van God Los" reeks een prima nederlandse serie.
avatar anonymous
-
1 jan 2014
Mooi en aangrijpende serie

Vergelijkbare series

Penoza
7 stemmen
Zwarte Tulp
4 stemmen
KLEM
3 stemmen
Dexter
1 stem
Van God Los