Van God Los

7.8 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Van God Los binnenkort te zien bij Ziggo

De anthologieserie Van God Los gebaseerd op de gelijknamige film van Pieter Kuijpers vanaf morgen te zien bij Ziggo.

De film en de serie Van God Los haalde de inspiratie uit echt misdrijven en de serie verschijnt in mei bij Ziggo Movies & Series.

Elke aflevering heeft een nieuw verhaal dat geïnspireerd is door waargebeurde misdrijven. De aanpak van de serie is uitdrukkelijk niet het maken van een reconstructie of het exact navertellen van een waargebeurd verhaal. Het doel van de serie is om inzicht te geven in heftige misdaden die tot de realiteit van alledag behoren. Er is nadrukkelijk gekozen voor de vorm van een fictief verhaal. Door de jaren heen verleenden verschillende bekende regisseurs (onder meer Tim Oliehoek, Paula van der Oest en Eddy Terstall) en acteurs hun medewerking aan de serie. Van God Los was een spin-off van de gelijknamige film van Pieter Kuijpers (producent van de Netlix-serie Ares), die zelf de tweede aflevering van het eerste seizoen regisseerde.

Alles, 31 afleveringen verdeeld over vier seizoenen, zullen te zien zijn vanaf 5 mei.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
04x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00